Přejít k hlavnímu obsahu

Součástí herního festivalu MČR budou tři turnaje Torédo Pokémon MČR. Co můžete očekávat?

5. 9. 2024 | 16:30 MČR
Herní festival MČR není jen o počítačích, konzolích a mobilních hrách. Vůbec poprvé budou součástí programu Pokémoni, a to hned se sérií tří turnajů, spoustou bodů do mezinárodní tabulky a našlapanými odměnami od Toréda. Startovné na celý víkend zakoupíte za 999 Kč.
Torédo Pokémon MČR míří do Brna
Torédo Pokémon MČR míří do Brna
Zdroj: PLAYzone, Pokémon

Největší českou esportovou akci se snažíme rozšiřovat všemi směry. Neváhali jsme se tak spojit se známým eshopem Torédo, který na herní festival MČR přinese možnost si zahrát s těmi nejlepšími hráči Pokémon TCG z Česka, Slovenska a možná i dalších zemí. K dispozici bude také merch, balené produkty a kusové karty. Torédo bude mít připravené i demo balíčky a rádi vysvětlí základy všem, kdo se bude chtít naučit hrát.

Samotné MČR se skládá ze tři samostatných turnajů, každý den se odehraje jeden. Po neděli se pak sečtou získané body a vítěz v každé kategorii bude jmenován mistrem republiky. Turnaje se hrají s balíčky 60 karet ve formátu Standard a systémem Swiss. Všichni hráči, nehledě na svůj výsledek, tak mají možnost odehrát stejný počet kol. Po základní části každého turnaje bude následovat TOP 8 pavouk těch nejlepších hráčů.

Dění začne v pátek 22. listopadu, úvodní turnaj bude jako League Challenge o něco kratší. Sobotní a nedělní soutěže začnou už ráno a tím získají vyšší ohodnocení. Bude se jednat o takzvaný League Cup, což je největší možný event, který se dá lokálně uspořádat. A vy si přes víkend budete moct zahrát hned dva takové po sobě! Účast je vhodná i pro hráče, kteří ještě nemají bohaté turnajové zkušenosti, protože není potřeba žádná kvalifikace. Počet kol v jednotlivých turnajích se bude odvíjet od celkového počtu účastníků.

Vedle soutěžního programu nebude chybět stánek Toréda, kde se budou prodávat kusové karty od těch hratelných, přes běžnější Včka a Pokémony ex, až po sběratelské hity za několik tisíc. Připravené budou i balené produkty (boostery, Elite Trainer Boxy nebo speciální kolekce) či merch ze všech koutů světa, které rozhodčí z Toréda navštívili. Z loňského mistrovství světa v Japonsku přivezli například velkou spoustu limitovaných produktů, jako jsou obaly s překrásnou tématikou nebo pochopitelně doplňkové balíčky.

Zábavu si díky Torédu užije na herním festivalu MČR každý fanoušek Pokémonů – ať už máte ambice v turnajích uspět, hledáte nové spoluhráče nebo jste čekali na ideální příležitost k naučení. Přijeďte 22. až 24. listopadu na brněnské výstaviště do pavilonu P, kde se bude všechno v rámci festivalu Life! odehrávat. Více informací o celé akci naleznete na stránkách mcr.gg, kde probíhá i prodej vstupenek. Za 999 Kč získáte neomezený vstup po dobu celého festivalu, účast na třech Pokémon turnajích a památeční předmět.

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně Pokémonů na MČR se neváhejte obrátit na email info@toredo.cz.

Štítky: MČR, Pokémon
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.