Přejít k hlavnímu obsahu

Moc velké sousto, nebo otázka času? Do dvou let MrBeasta překonám, tvrdí Ronaldo

5. 9. 2024 | 18:00 YouTube
Fotbalová ikona Cristiano Ronaldo se rozhodla rozšiřovat svůj odkaz nejen na hřišti. Svůj talent přenesl na obrazovky milionů uživatelů YouTube, jeho kanál zažívá bombastický růst. Ať už jde o zákulisní pohledy z osobního života nebo vtipná videa, Ronaldo si dokázal rychle podmanit i tuto platformu. Jak se sám nyní vyjádřil, v plánu má překonat i samotného MrBeasta.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
Zdroj: Depositphotos (s povolením)

Cristiano Ronaldo si dobře uvědomuje sílu sociálních médií a YouTube je jeho nejnovější destinací. A není divu – jeho přítomnost na Instagramu s více než 600 miliony sledujících je příkladem toho, jak dokáže využít svůj vliv a oslovit své publikum. Na YouTube začal dávat fanouškům vhled do jeho každodenního života, zákulisí fotbalových zápasů, tréninkových rutin, ale i osobních výzev a filantropických aktivit.

Na kanále začal mimo značek spolupracovat i s dalšími celebritami, což přilákalo ještě větší pozornost. S rostoucí sledovaností a počtem odběratelů se začalo mluvit o tom, že by CR7 mohl být hrozbou pro největší jména YouTube scény. Nedávno však hvězdný útočník přitáhl ještě větší pozornost, když v rozhovoru s úsměvem pronesl odvážné prohlášení. „MrBeast na YouTube? Do dvou let se ho pokusím ho porazit.“

Jimmy Donaldson, známý pod přezdívkou MrBeast, se dostal na výsluní díky obří kreativitě, štědrým výzvám a filantropickým aktivitám. Jeho hlavní kanál s více než 300 miliony odběratelů je synonymem pro gigantické projekty a výzvy, v nichž rozdává obrovské finanční obnosy, provádí neuvěřitelná gesta a překonává sám sebe. Ronaldo však dosáhl na téměř 60 milionů odběratelů, a to za pouhé dva týdny.

Ačkoli je MrBeast bezpochyby tím aktuálně nejsilnějším hráčem na poli YouTube, Portugalcovo odhodlání naznačuje, že míří vysoko. Už jen skutečnost, že se fotbalová superstar se pokusí překonat jednoho z nejsledovanějších tvůrců na světě, vyvolává otázku, kam svůj bude směřovat. Pokud je totiž Cristiano Ronaldo něčím známý, je to jeho neuvěřitelná soutěživost a ochota tvrdě pracovat na dosažení svých cílů.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.