Přejít k hlavnímu obsahu

Další repríza finále loňského MČR! Podaří se Sampi.Tipsport letos poprvé vyzrát na DNE?

7. 9. 2024 | 13:00 Counter-Strike 2 Preview
Týmy ve skupině B si mohly v pátek odpočinout, nyní ale jdou všechny čtyři do akce. Kdo ve čtvrtek zvítězil, na toho čeká souboj o postup z prvního místa, v úvodu poražené celky si naopak další zaváhání dovolit nemohou. Těšit se tak můžeme na dva parádní, vypjaté duely!
Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

V prvním kole Tipsport CS Fall nedošlo k žádnému překvapení, takže se dnes dočkáme parádního šlágru mezi Dynamem Eclot a Sampi.Tipsport. Tyto dva celky se letos doma potkaly dvakrát, ze vzájemného měření sil vždy vyšel lépe pozdější šampion DNE. Sampi ale stále mají vzpomínky na finále Tipsport MČR CS 2023, ke kterým se navíc vrátili koncem srpna. Poprvé v letošním roce totiž na současného vládce domácí scény dokázali vyzrát, a to v zahraniční soutěži European Pro League. Po selhání na letní zastávce se dostávají do formy a dnes se budou chtít vytáhnout. Dynamo Eclot je ale stále přece jenom v roli favorita.

Druhou polovinu sobotního programu obstarají dva celky, které jsou na hraně postupu na finále letošní sezóny, tudíž jim jde opravdu o hodně. Enterprise Genesis se v létě trápili a chyběli na minulé zastávce, ve čtvrtek ale naznačili, že najeli zpět na správnou kolej, když se prezentovali sympatickým výkonem proti Sampi.Tipsport. Ten jim dopomohl k roli mírných favoritů podle expertů Tipsportu. Team Brute je ovšem velkou letošní stálicí, která nechyběla ve skupinové fázi všech letošních zastávek. Nedávná akvizice Ivana „v4NO“ Galustyana se zatím ukazuje jako vydařená, teď už ji to chce jen zúročit v důležité vítězství.

17:00 – Česká republika Dynamo Eclot vs. Slovensko Team Brute13:5 (více v Zápasovníku)
18:00 – Slovensko Sampi.Tipsport vs. Česká republika EP Genesis13:10 (více v Zápasovníku)
Sobota 15:00 – Česká republika Dynamo Eclot vs. Slovensko Sampi.Tipsport
Sobota 18:00 – Slovensko Team Brute vs. Česká republika EP Genesis

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.