Přejít k hlavnímu obsahu

Slavný YouTuber šokoval svět. Za dva roky tajně zhubnul přes stovku kilogramů!

9. 9. 2024 | 15:00 Lifestyle
Miliony fanoušků Mukbang fenoménu jsou v šoku! Ikonický YouTuber Nikocado Avocado, známý svými extrémními porcemi jídla a kontroverzními videi, šokoval svět nečekaným odhalením. Po dobu dvou let tajně pracoval na zásadní proměně svého života. A výsledek? Neuvěřitelných 113 kilogramů dole!
Nikocado Avocado
Nikocado Avocado
Zdroj: Nikocado Avocado/sociální sítě

Nikocado Avocado je americký YouTuber, který se proslavil svými mukbang videi, což je druh obsahu, kde tvůrci před kamerou konzumují velká množství jídla, často s důrazem na přehnané porce a různé zvuky spojené s jídlem. Svou kariéru na YouTube odstartoval v roce 2016, kdy jeho obsah vypadal úplně jinak – původně se věnoval veganské stravě a zdravému životnímu stylu. Postupem času však změnil směr a začal natáčet právě mukbang videa.

Jeho kanál rychle získal popularitu, ale zároveň se tvůrce obsahu stal známým i kvůli své bouřlivé osobnosti, dramatickým výstupům a intenzivním emocionálním záchvatům, které byly častou součástí jeho videí. Tato změna životního stylu vedla ke značnému nárůstu jeho hmotnosti, což v kombinaci s jeho otevřeným vystupováním přitáhlo pozornost mnoha fanoušků, ale i kritiků. Jeho kanály sledují miliony lidí, kteří jsou fascinováni jeho extrémním chováním, ale také znepokojeni jeho zdravím.

Nyní však odhalil, že se změnil, a to doslova. Nikocado přirovnal dobu jeho přežírání ke „špatnému snu“, který je nyní konečně za ním. „Bylo to dlouhých osm let. Osm let, během kterých jsem si nemyslel, že to půjde takhle daleko. Ale šlo. Byl to opravdu špatný sen, ale teď je konec,“ přiznává emotivně. Ve videu, které explodovalo na YouTube s miliony zhlédnutí, Nikocado šokoval fanoušky dalším přiznáním: poslední dva roky nevytvořil žádné nové video.

Většina jeho obsahu byla předtočená, zatímco on sám tiše bojoval s přebytečnými kilogramy. I když se vrátil ke svému známému mukbang obsahu, změny jsou patrné. Porce jsou výrazně menší a obsah talíře je zdravější – místo tučných instantních nudlí nyní upřednostňuje celozrnné těstoviny. Co ho přimělo k takové změně? Vše začalo rozhovorem s Oompavillem, dalším YouTuberem, který ho během jejich společného podcastu varoval o jeho zdraví. „Nechci, aby ses zabil. Nejde mi o to, jak vypadáš, ale bojím se o tvé zdraví,“ řekl mu tehdy Oompaville. A právě tohle varování spustilo cestu ke zlepšení.

Dnes Nikocado Avocado slaví nejen svou fyzickou transformaci, ale také to, co nazývá „největším sociálním experimentem svého života“. Fanoušci, kteří sledovali jeho návrat na YouTube, jsou napůl šokováni a napůl fascinováni. Jeho proměna vzbuzuje obdiv a naději – dokazuje, že i když se člověk dostane na dno, je možné se vrátit zpět. Přeci jen shodil 113 kilogramů za dva roky!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.