Přejít k hlavnímu obsahu

Pouhý měsíc do seriálové Lary Croft! Archeoložka se představí v animované podobě

9. 9. 2024 | 16:30 Lifestyle
Fanoušci ikonické akční hrdinky Lary Croft se těší na novou adaptaci, která již klepe na dveře! Premiéru bude mít očekávaný animovaný seriál „Tomb Raider: The Legend of Lara Croft“ už 10. října, tedy přesně za měsíc! Dějství bude navazovat na události herní trilogie „Survivor“.
Tomb Raider: The Legend of Lara Croft
Tomb Raider: The Legend of Lara Croft
Zdroj: Netflix

Za projektem stojí scenáristka a producentka Tasha Huo, známá díky práci na spin-offu populárního fantasy světa „The Witcher: Blood Origin“. Společně s ní seriál produkuje tým zkušených producentů z Legendary Television. Slibují parádní animovanou podívanou.

Pro fanoušky, kteří se s Larou Croft setkali už v roce 1996 v první hře na konzoli Sega Saturn, bude tento seriál návratem k milované postavě, ale zároveň vstupem do nového světa moderní animace a příběhů. Ať už jste starý herní matador nebo nováček, tato série slibuje pořádnou dávku nostalgie i napětí!

Hlavní hrdinku v seriálu namluví Hayley Atwell, známá jako Peggy ve filmech a seriálech série Marvel. Děj naváže na Lařino poslední herní dobrodružství, po kterém se ocitá v ještě nebezpečnějších situacích. Po ztrátě mocného čínského artefaktu z jejího rodinného sídla, Croft Manor, se vydává na strhující honbu kolem světa. Během svého pátrání nejen, že musí čelit starověkým nástrahám, ale především sobě samé.

Jak producenti slibují, tak její příběh má být více než jen o boji s padouchy – Lara bude nucena rozhodnout, jakým hrdinou chce skutečně být. Další známá jména v obsazení? Seriál přivádí zpět Jonaha Maiavu (v podání Earla Baylona), věrného společníka Lary z herní série. Takže si zapište do kalendářů – Lara Croft vyráží na nové dobrodružství přesně za měsíc, už 10. října, na Netlixu.

Štítky: lara croft, Netflix
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.