Přejít k hlavnímu obsahu

Český hráč se vrací z Ameriky a s vicemistry světa bude usilovat o postup na šampionát

10. 9. 2024 | 19:30 PUBG: Battlegrounds Přestup
Miloslav „PiXeL1K“ Feik patří mezi české hvězdy, které se dlouhodobě drží na mezinárodní scéně. Po působení v zámoří se nyní vrací do Evropy, kde bude reprezentovat FUT Esports. V jejích řadách najdeme hvězdu vedle hvězdy, společně tak budou mít jen ty nejvyšší ambice.
Miloslav „PiXeL1K“ Feik
Miloslav „PiXeL1K“ Feik
Zdroj: PUBG Esports

Miloslav „PiXeL1K“ Feik má za sebou úspěšné období, ale nyní už vyhlíží další cíle. Poslední rok strávil s jádrem sestavy, která jako Friendly Fire vyhrála americký šampionát a už pod křídly Spacestation Gaming si zahrála na světovém šampionátu. Kromě role náhradníka týmu Liquid si na globálních akcích vůbec poprvé.

Na dvanácté místo mezi absolutní světovou špičku se však v letošním roce nedařilo SSG navázat a nastal postupný rozklad celé sestavy, jejíž část se vrací k názvu Friendly Fire. Feika čeká o poznání větší stěhování, vrací se totiž do Evropy, kde po jeho službách zatoužil hvězdný kádr jednoho z partnerských PUBG celků.

Jedná se o FUT Esports, v jejichž kádru najdeme dlouholetou stálici FaZe Clanu Ludvika „Aitzy“ Jahnsena, někdejšího člena světového All-Star týmu Lukea „TeaBone“ Crafera a jeho krajana a neméně ostříleného střelce Alexandra „vard“ Gougea. Letošní rok jim ale nevychází podle představ a oživení kádru je vítané.

PiXeL1K v sestavě nahrazuje Jovana „Naylup“ Tomasevice, který dříve reprezentoval Entropiq. Díky statustu regionálního partnera nebudou FUT Esports s českým hráčem chybět na největších evropských akcích, tam ale potřebují zazářit, aby se dostali do světa. Cíl je totiž jediný: probojovat se na letošní mistrovství světa.

Štítky: PUBG, PiXeL1K, FUT Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.