Přejít k hlavnímu obsahu

Chystáme další LAN turnaj. PLAYzone Challenge přivítá hráče Rainbow Six Siege

12. 9. 2024 | 11:00 Rainbow Six: Siege Aréna
Pro další oblíbený turnaj PLAYzone Challenge jsme si vybrali jiný FPS titul Rainbow Six Siege, který se ve Vodafone PLAYzone Areně neukáže poprvé. Poskládej s kamarády tým a přijď si s domácí komunitou užít parádní akci! Akce je určená jak pro zkušené, tak i volnočasové hráče.
PLAYzone Challenge
PLAYzone Challenge
Zdroj: PLAYzone

Druhý letošní komunitní LAN turnaj v Rainbow Six Siege se odehraje 9. listopadu ve Vodafone PLAYzone Areně. Minule jsme hostili deset týmů a protentokrát otevíráme brány osmičce. Na nic tak nečekej!

V pražském esportovém středisku přivítáme jakékoliv zájemce, nezávisle na skillu. Pro účast na PLAYzone Challenge stačí jen poskládat pětičlenný tým, zakoupit si vstupenku na tomto odkaze a za celý tým vyplnit tento formulář. Pro jakékoliv dotazy se poté obraťte na Discord nebo na email kabele@playzone.cz.

Celou akci bude v první řadě provázet komunitní duch, kterým je domácí Rainbow Six Siege komunita proslulá. Co se ale týče formátu, tak na všechny týmy budou čekat dvě skupiny, v nichž se každý utká s každým, díky čemuž si všichni užijí velký počet zápasů. Následovat bude play-off o prize pool 8 000 Kč.

Neváhej ani minutu a přijď ukázat, že Rainbow Six Siege má v domácím esportu stále co nabídnout!

Kdy: 9. listopadu 2024 od 11:00
Kde: Vodafone PLAYzone Arena
Důležité: vstupenka + přihláška

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.