Přejít k hlavnímu obsahu

Ročník startuje turnajem pro všechny. Přijď si k nám vyzkoušet EA FC 25 a vyhraj kopii hry!

18. 9. 2024 | 14:00 EA SPORTS FC 25 Aréna
Měsíce čekání jsou u konce, na virtuální fotbalovou scénu přichází svěží vítr! Nový díl EA Sports FC 25 konečně vychází a pokud s jeho koupí stále váháš, tak si ho můžeš přijít v pátek 27. září vyzkoušet do naší Vodafone PLAYzone Areny! Volné hraní bude součástí speciálního MČR 25 RELEASE CUPu powered by Hyundai, hrát se bude o finanční odměny a soutěžit o ty věcné.
MČR 25 RELEASE CUP powered by Hyundai
MČR 25 RELEASE CUP powered by Hyundai
Zdroj: PLAYzone

Ještě než vypukne nový ročník MČR 25 powered by Hyundai, tak jsme si pro milovníky nejrozšířenějšího virtuálního fotbalu připravili parádní akci v prostorách Vodafone PLAYzone Areny. Ve spolupráci s našimi partnery vás zveme na MČR 25 RELEASE CUP powered by Hyundai, kde si každý fanoušek najde to své.

27. září je datem celosvětového vydání standardní edice EA Sports FC 25, a právě při této příležitosti si k nám můžete zcela zdarma přijít po celý den zahrát a vyzkoušet nejnovější pokračování oblíbené fotbalové série. Šťastlivci si navíc budou moci odnést kopii hry domů, detaily o soutěži zveřejníme v nejblizších dnech.

V 16:00 započne hlavní část programu. Jak název akce napovídá, tak pro vás máme připravený první domácí živý turnaj, do kterého se můžeš zapojit i ty! Buď s námi u začátku nové éry a ukaž všem, že umíš kopat do virtuálního balonu nejlépe. Tím, že se nehraje v režimu Ultimate Team, bude všechno jen o vaší zručnosti.

Ze široké veřejnosti budeme ve Vodafone PLAYzone Areně hledat osm nejlepších hráčů, které v následném pavouku doplní osm pozvaných profíků. Chybět nebude živě komentovaný přenos oblíbených domácích hlasů ani šťavnatý prize pool 20 tisíc korun. Staň se hvězdou komunity a nakopni svou esportovou kariéru!

Shrnutí akce MČR 25 RELEASE CUP powered by Hyundai

  • Datum konání: pátek 27. září, brány otevíráme v 11:00, od 16:00 začíná turnaj
  • Místo konání: Vodafone PLAYzone Arena, Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4
  • Registrovat se do turnaje můžeš na emailu arena@playzone.cz nebo osobně na místě
  • Formát turnaje: Single Elimination, hraje se v módu „výkop 90“ (případně upřesníme)
  • 8 nejlepších hráčů postupuje do pavouku pro 16, kde je doplní 8 pozvaných profíků
  • Rozdělení prize poolu pro TOP 4: 20 000 Kč - 5 000 Kč - 2 500 Kč - 2 500 Kč
  • Po celý den volné hraní EA FC 25 zdarma, chybět nebudou soutěže o kopie hry
Štítky: EA Sports FC 25
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.