Přejít k hlavnímu obsahu

Rekkles míří na Worlds! Objevil se na soupisce obhájců titulu po boku Fakera

19. 9. 2024 | 11:00 League of Legends Spekulace
Pouhý týden před startem světového šampionátu Riot Games vypustil tradiční velkou tipovačku, takzvaný Pick'em. Fanoušci se okamžitě pustili do vyplňovaní a našli nečekanou možnost výběru. Legendární AD Carry Rekkles figuruje na seznamu T1! Jak je to možné?
Martin "Rekkles" Larsson
Martin "Rekkles" Larsson
Zdroj: T1

Pokud se podíváte na oficiální stránky, velká tipovací soutěž o ceny již započala. Ku překvapení mnoha se v možnostech objevila i švédská hvězda Martin „Rekkles“ Larsson, a to mezi hráči. Svého času nejlepší ADC Evropy, proslavené v týmu Fnatic, se na začátku roku přesunulo do T1 Academy, kde zaujalo roli supporta. Spojení Rekklese s jedním z nejúspěšnějších týmů v historii League of Legends bylo pro mnoho fanoušků obrovským překvapením, ale tento krok ukázal jeho touhu po přizpůsobení a novém vývoji ve své kariéře.

Hlavní soupisku T1 tvoří jeden elitní hráč vedle druhého, od loňského vítězství na mistrovství světa nepřišla žádná změna. Přestože je Rekkles pouze v akademii a není součástí hlavní sestavy pro Worlds, jeho jméno na seznamu turnaje vyvolalo mnoho spekulací a nadšení. Ačkoliv je nepravděpodobné, že by na turnaji skutečně nastoupil, jeho přítomnost v T1 je stále horkým tématem, i když jako pouhý náhradník.

Worlds se letos konají v Evropě a z hlediska prostředí může být Švéd důležitou součástí týmu. V případě úspěšné obhajoby by se navíc Rekkles mohl stát mistrem světa, i kdyby vrchol roku 2024 sledoval opravdu jen a pouze z lavičky. Nebo dostane příležitost a důvěru trenérů při některém ze zápasů? Ať už se stane cokoliv, pro švédskou hvězdu jde o ohromnou věc, protože se opět podívá na Worlds v celé své kráse.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.