Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnabitější turnaj roku je tady! Tipsport CS Fall začne odpoledne, kdo je favoritem?

20. 9. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 MČR
Vodafone PLAYzone Arena je připravená na poslední velkou Counter-Strike akci, která letos zavítá do Prahy. V play-off Tipsport CS Fall nechybí nikdo z nejužší domácí špičky, což je letos možná naposled. Nenech si ujít tyhle jedinečné boje na místě či z pohodlí domova!
SHOCK a blogg1s
SHOCK a blogg1s
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Oproti letní zastávce žádný z favoritů ve skupině nezaváhal a na LAN finále Tipsport CS Fall se představí SINNERS, Dynamo Eclot, UNiTY a Sampi.Tipsport – tedy nejlepší týmy letošního roku. Minule poslední dva jmenované celky na stage chyběly, nyní už si ale speciální bitvu nenechají ujít. První tři celky na podzim vyhlížejí především mezinárodní cíle, ale o svůj potenciálně poslední letošní titul se poperou vší silou.

Favoritem číslo jedna jsou podle bookmakerů SINNERS. Jejich forma je opravdu skvělá, po třech letech se jim podařilo vyhrát evropský turnaj a jsou odhodlaní ukončit také domácí půst, což jednoznačně dokazuje aktuální forma. Číslem dva je Dynamo Eclot, které má letos stoprocentní bilanci ve Vodafone PLAYzone Areně a rozhodně na tom nebudou chtít nic měnit. V offline prostředí totiž hrají vždy úplně jinak.

Po minulém selhání ve skupinové fázi jsou připraveni je vyzvat jejich tradiční konkurenti, kteří navíc utvoří úvodní semifinálovou dvojici Double Elimination pavouka. Takže se hned zpočátku utkají o jistotu medaile, ačkoliv určitě cílí mnohem výše. UNiTY jsou jako na houpačce, ale v kapse už z letošní sezóny mají jedno stříbro. Sampi.Tipsport se doma letos trápí ze všech nejvíce, ale i oni vypadají, že jsou parádně připraveni.

Tipsport CS Fall proběhne od pátku do neděle, vstupné na akci je 200 Kč na den. Jeho součástí je voucher na Red Bull + pizzu nebo burger, což se za vás hezky vyplatí. Těšit se na vás budeme nejen v pražské Vodafone PLAYzone Areně, ale samozřejmě také na Twitch kanále PLAYzoneCZ. Programem vás provedou moderátor Davkouny, analyst desk ve složení Kany, leckr a capseN a komentátoři Mishek, Shadye, Storm, Lalok a Koty.

Název týmu

Kurz na celkové prvenství

SINNERS

2.00

Dynamo Eclot

3.15

Sampi.Tipsport

5.50

UNiTY

7.00

Harmonogram zápasů:

  • Pátek 15:00 – Sampi.Tipsport vs. UNiTY – kurzy na vítěze: 1.70 x 2.02
  • Pátek ~18:00 – SINNERS vs. Dynamo Eclot – kurzy na vítěze: 1.50 x 2.37
  • Sobota 15:00 – duel poražených týmů o přežití v turnaji
  • Sobota ~18:00 – duel vítězných týmů o místo ve finále
  • Neděle 15:00 – duel spodního pavouka o doplnění finále
  • Neděle ~18:00 – grandfinále
  • Finanční odměny:

  • 1. místo: 180 000 Kč
  • 2. místo: 70 000 Kč
  • 3. místo: 30 000 Kč
  • 4. místo: 15 000 Kč
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.