Přejít k hlavnímu obsahu

Oslava tří dekád PlayStationu tají dech. Vychytaná limitka PS5 Pro dorazí v listopadu

20. 9. 2024 | 09:00 Gaming
PlayStation si pro své fanoušky připravil jedinečnou kolekci k 30. výročí, která přináší nostalgii i moderní herní zážitky v novém balení. Limitovaná edice konzolí PS5 Pro, inspirovaná původním PlayStationem z roku 1994, nabídne fanouškům nejen stylové zpracování, ale také řadu exkluzivních doplňků. Sběratelé i hráči už pošilhávají po limitovaném počtu kusů.
PlayStation slaví 30. výročí
PlayStation slaví 30. výročí
Zdroj: Sony

PlayStation oslaví své 30. výročí uvedením limitované kolekce konzolí a příslušenství inspirovaných designem původního PlayStationu z roku 1994. Edice zvaná „PlayStation 30th Anniversary Collection“ bude oficiálně dostupná od 21. listopadu 2024. Fanoušci se mohou těšit na konzole PS5 Pro a PS5 Digital Edition v ikonickém šedém odstínu připomínajícím první PlayStation spolu s řadou sběratelských předmětů, jako jsou stylové kabelové svorky ve tvaru PlayStation symbolů nebo plakáty z limitované edice.

Jednou z nejvýznamnějších částí této kolekce je PS5 Pro – 30th Anniversary Limited Edition, která bude k dispozici v omezeném počtu 12 300 kusů. Každá konzole bude individuálně očíslovaná datem vydání prvního PlayStationu, což dodá konzolím jedinečnou hodnotu. Kromě toho balení nabídne ovladače DualSense a DualSense Edge, nabíjecí stanici a konzolový stojan. Vše samozřejmě v jednotném designu.

Kromě konzolí a ovladačů na fanoušky čeká i PlayStation Portal Remote Player nebo samostatné verze ovladačů DualSense. Předobjednávky těchto kousků budou spuštěny 26. září 2024 na PlayStation Direct, zatímco širší dostupnost u vybraných prodejců začne v říjnu. Tato kolekce je nejen nostalgickým návratem k začátkům PlayStationu, ale také důkazem toho, jak daleko se technologie posunuly za posledních 30 let.

Náplň moji práce? Transformuji herní novinky na texty, které jsou stejně návykové jako samotné hry! A taky hraju fotbal.