Přejít k hlavnímu obsahu

Virtus.pro obměňuje kádr

20. 12. 2008 | 19:23 Counter Strike 1.6
Virtus.pro mění většinu svého týmu. Rozhodli se, že se opět stanou ruským týmem. Tým opouští ukrajinská trojice.

Jejich kádr však doplní zvučná ruská jména. Jsou to Dmirtryi "hooch" Bogdanov, Ivan "Xenitron" Totskyi a Denis "dinGo" Kolomenskyi. Odchod si vysloužili Ioan "Edward" Sukhariev, Danylo "Zeus" Teslenko, Mykhailo "Kane" Blagin. Hooch kvůli Virtus.pro opustil nedávno Amazing Gaming, je tedy možné, že jeden z trojice hráčů posílí nejlepší ukrajinský celek.
Výchozí obrázek

Virtus.pro mění většinu svého týmu. Rozhodli se, že se opět stanou ruským týmem. Tým opouští ukrajinská trojice.

virtus.jpg

Jejich kádr však doplní zvučná ruská jména. Jsou to Rusko Dmirtryi "hooch" Bogdanov, Rusko Ivan "Xenitron" Totskyi a RuskoDenis "dinGo" Kolomenskyi. Odchod si vysloužili Ukrajina Ioan "Edward" Sukhariev, Ukrajina Danylo "Zeus" Teslenko, Ukrajina Mykhailo "Kane" Blagin. Hooch kvůli Virtus.pro opustil nedávno Amazing Gaming, je tedy možné, že jeden z trojice hráčů posílí nejlepší ukrajinský celek.

Dle slov manažera Rusko Konstantina "groove" Pikinera, to moc dobře nevycházelo s ukrajinským stylem hry. Proto chce nyní dát tří měsíční šanci novému týmu.

Virtus.pro se chce vrátit na výsluní ruské scény, prozatím se jim to daří. Na Rekrut.ru skončili druzí až za Dánsko mTw a ten samý víkend porazili NěmeckoTeam Alternate v Intel Challenge Cupu.

Nová sestava Rusko Virtus.pro:
Rusko Denis 'diNGo' Kolomenskiy
Rusko Dmitri 'hooch' Bogdanov
Rusko Alexey 'LeX' Kolesnikov
Rusko Roman 'ROMJKE' Makarov
Rusko Ivan 'Xenitron' Totskiy