Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Talent Quiz se vrací. Sleduj víkendový turnaj, ukaž své znalosti a odnes si krásné ceny

20. 9. 2024 | 17:00 Counter-Strike 2 MČR
Na další zastávce Tipsport CS Fall nemůže chybět vědomostní kvíz od společnosti Vodafone. Díky němu mohou vyhrát hezké odměny také diváci sledující víkendové zápolení z domu.
Ceny od společnosti Logitech
Ceny od společnosti Logitech
Zdroj: PLAYzone

Nejlepší české a slovenské Counter-Strike týmy budou od pátku do neděle bojovat o další domácí titul. Ve Vodafone PLAYzone Areně vyvrcholí Tipsport CS Fall. Vedle programu na místě jsme si připravili zábavnou aktivitu i pro vás, sledující stream z pohodlí domova, kteří si můžete možnost procvičit své mozkové závity a prokázáním znalosti hry i domácí scény si odnést herní produkty značky Logitech G a ceny od Vodafone.

Po celou dobu play-off vám budeme v chatu na streamu klást různé otázky. Sledujte, hádejte a vyhrávejte!

Jak hrát?

Jakmile se otázka objeví, můžete pomocí zprávy ve formátu !voteA (!voteB, !voteC nebo !voteD) odpovědět. Každá správná odpověď bude odměněna +10 body.

Tři nejlepší, kteří budou mít po skončení finále na kontě nejvíce bodů, budou jako vítězové kontaktování administrátorem PLAYzone přes Twitch do týdne od vyhlášení výsledků, které proběhne na sítích PLAYzone.

Na podstránce kvízu se během víkendu můžete podívat na aktuální pořadí. Pravidla soutěže naleznete zde.

O co se hraje?

Vodafone Talent Quiz
Vodafone Talent Quiz
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.