Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport začali na obou mapách lépe, přesto se museli UNiTY poklonit

20. 9. 2024 | 17:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Úřadujícím mistrům ČR se ani na čtvrté letošní zastávce nepodařilo začít vítězně. UNiTY předváděli svoji klasickou hru, Sampi.Tipsport porazili hravě 2:0 a mají jistotu medaile.
Martin „Pechyn“ Pechoušek
Martin „Pechyn“ Pechoušek
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Úvodní série play-off Tipsport CS Fall začala na Mirage, kterou zvolili UNiTY. Hned po vyhraných pistolkách je ale soupeř překvapil a vypadalo to, že Sampi.Tipsport rozjedou vítěznou sérii. Jakmile však ztratili jedno kolo, tak UNiTY převážili misky vah a přehrávali soupeře především na áčkovém položišti. Náskok sice rostl, ale po změně stran se Sampi přece jenom našli a vypadalo to, že by se mohli dotáhnout. Nedali si však pozor na uschované zbraně a prachbídně ztratili klíčové kolo proti minimálnímu nákupu. A tím i zbytek mapy.

Následovala mapa Dust II, kterou nemá Dominik „blogg1s“ Janita v oblibě, ale na picku svého bývalého týmu se vybičoval. A nejen on, UNiTY tradičně táhli jejich úderní a nezastavitelní rifleři. Sampi.Tipsport přitom začali znovu dobře a vybudovali si náskok 5:1. Pět bodů může být za CT stranu dostatečný počet, to na ně ale musíte něčím navázat. Sampi se po jedné zbytečné chybě opět kompletně rozpadli, UNiTY využívali své fazóny a nebáli se vůbec žádné situace, díky čemuž sérií 12 bodů v řadě dokráčeli k výhře 2:0.

Sampi.Tipsport vs UNiTY
Sampi.Tipsport vs UNiTY
Zdroj: Zápasovník
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.