Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo dnes postoupí do finále? Dynamo Eclot má letos poprvé nůž na krku

21. 9. 2024 | 12:00 Counter-Strike 2 Preview
Ani jedna mapa pátečního programu nebyla vyloženě vyrovnaná. Sampi.Tipsport i přes snahu doplatili na své chyby, zatímco Dynamo Eclot ztratilo nadějně rozehranou sérii. Právě tyto týmy si tak zahrají o přežití, zatímco SINNERS a UNiTY posléze čeká bitva o první slot ve finále. Tipsport CS Fall pokračuje opět od 14:30, naladit si zápasy můžete na Twitchi PLAYzoneCZ.
SHOCK a blogg1s
SHOCK a blogg1s
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

V téhle pozici Dynamo Eclot ještě letos nebylo. Vítěz všech tří předchozích zastávek poprvé ochutná Lower Bracket, ve kterém si už další zaváhání nemůže dovolit. Do pátečního zápasu proti SINNERS sice vstoupili vítězně, ale následné dvě mapy už měl v režii soupeř. Dá se tedy říci, že DNE navázali na online vystoupení ve skupině, kde rozhodně nepřesvědčili. Už doma totiž utržili tvrdou porážku 13:0 od Sampi.Tipsport, s nimiž se nyní utkají v offline prostředí. Svému soupeři tak mají co vracet. Sampi se sice ve Vodafone PLAYzone Areně celý rok hledají, díky online skalpům si ale na svého soka budou nyní věřit. Favoritem přesto nejsou.

Jaké jsou aktuální šance na výhru podle bookmakerů? Dynamo Eclot 1.42 x Sampi.Tipsport 2.56

Také ve druhém dnešním utkání dojde na rematch ze skupinové fáze. SINNERS doma UNiTY porazili, čímž mírně srovnali letošní nelichotivou bilanci s neoblíbeným soupeřem. UNiTY na onlinu trápili hříšníky na mapě Mirage, zatímco na Nuke neměli na trojnásobné mistry ČR nárok. S LAN prostředím však že jejich výkony porostou, ačkoliv SINNERS se mohou spolehnout na bouřlivou podporu fanoušků, kteří v pátek překřičeli dokonce i tábor Dynama Eclot. Forma hřínšků je po letech opět na výši a jsou favoritem celého turnaje, UNiTY ale působí, že si změny v kádru začínají sedat. K žádnému podcenění by zde ale nemělo dojít.

Jaké jsou aktuální šance na výhru podle bookmakerů? SINNERS 1.21 x UNiTY 3.72

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.