Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS poráží Sampi.Tipsport a večer si zahrají o titul Tipsport CS Fall!

22. 9. 2024 | 18:30 Counter-Strike 2 Reportáž
SINNERS ani v pátém letošním střetnutí proti Sampi.Tipsport nezaváhali a ve finále Tipsport CS Fall vyzvou UNiTY. Úvodní vyrovnanou mapu měl pod palcem Max „SHOCK“ Kvapil, na té druhé dovedl hříšníky k výhře Tomáš „oskar“ Šťastný. Sampi si přesto odnášejí první letošní medaili.
SHOCK vs. fino
SHOCK vs. fino
Zdroj: PLAYzone

SINNERS se ve třetím zápase play-off proškrtali potřetí ke stejným mapám. Stejně jako v sobotu se začalo na Ancientu, jehož úvod ale jednoznačně patřil Sampi.Tipsport. Svou trpělivostí v organizovaném chaosu se dostali do vedení 9:0, kdy se ale mapa zlomila. Tomáš „fino“ Bebjak od té doby nezískal za 20 kol ani jeden kill, celá mapa totiž nebyla soubojem sniperů, nýbrž bývalých spoluhráčů Maxe „SHOCK“ Kvapila s Jindřichem „ZEDKO“ Chybou, kteří na serveru řádili. Radovat se nakonec mohl Kvapil, jenž několika efektními akcemi a celkovými 37 zářezy na kontě dotáhl Ancient do prodloužení, kde už to SINNERS zvládli.

SINNERS si znovu vybrali Nuke, s čímž Sampi.Tipsport neměli problém. Sami na něm mají dokonce nejvyšší win rate za poslední tři měsíce. Na hru SINNERS se ale nedokázali rychle adaptovat. Hříšníci demonstrovali svoji sílu a po sérii vydařených útoků se dostali do vedení 7:1. Sampi se však přece jenom nadechli a po změně stran už měli soupeře na dostřel jediného bodu. Ve druhé polovině už ale byl rozhodujícím faktorem nezastavitelný Tomáš „oskar“ Šťastný, který pomáhal otevírat i zavírat kola až do zdárného konce.

SINNERS vs. Sampi.Tipsport
SINNERS vs. Sampi.Tipsport
Zdroj: Zápasovník
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.