Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči UNiTY i podruhé porážejí SINNERS a vyhrávají první titul pro svou organizaci!

22. 9. 2024 | 20:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Stejné dva týmy, stejné veto. A také totožný vítěz. UNiTY se nebáli vyrazit do opětovného souboje se SINNERS na stejných mapách a potvrdili sobotní skalp favorita. Bez jediné porážky prošli celým play-off Tipsport CS Fall a po postupu na RMR potvrdili vzestupnou tendenci své formy i před domácím publikem a vybojovali první titul v historii slovenské organizaci.
UNiTY na Tipsport CS Fall
UNiTY na Tipsport CS Fall
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Na úvod mapy Ancient se UNiTY nenechali zaskočit dlouhým defusem a stejně jako v sobotu si vybudovali rychlé vedení. Tentokrát si ho však ještě za útok pohlídali a do výměny stran šli s šestibodovým vedením. Hříšníci sice vyhráli pistolky a snížili stav, nic víc jim ale UNiTY nedovolili. Drama odmítli především díky výkonu Jakub „M1key“ Krausko, s jehož ofenzivními výpady na všech koncích mapy si soupeř nevěděl rady. Na rozdíl od dřívějšího comebacku SINNERS proti Sampi.Tipsport se z jejich tábora nikdo nesplašil.

Hříšníci museli vytasit svou silnou zbraň, jejíž kulisy po celý víkend zdobily místo konání LAN finále. UNiTY v prostředí jaderné elektrárny ale začali mnohem lépe než v předchozích vzájemných střetnutích, z nichž se očividně poučili. K výhře útočné strany, kterou si nyní zvolili, jim dopomohla častá změna tempa, po změně stran se zase mohli spolehnout mimo jiné na skvělé clutche a klíčový ace Dominika „blogg1s“ Janity. Ani následná technická pauza nenarušila jejich momentum a SINNERS přišli o win streak na své oblíbené mapě.

UNiTY vs. SINNERS
UNiTY vs. SINNERS
Zdroj: Zápasovník
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.