Přejít k hlavnímu obsahu

Změny u A-Gaming a KerchNET

21. 12. 2008 | 14:40 Counter Strike 1.6
Ukrajinská CS scéna zažila přes noc zemětřesení, které na richterově škále dosáhlo stupně 10. Dotkla se nejlepších ukrajinských celků v čele s Amazing Gaming. Nejvíc na to ovšem doplatil klan eXplosive, který ztrácí hned dva hráče.
Výchozí obrázek

Ukrajinská CS scéna zažila přes noc zemětřesení, které na richterově škále dosáhlo stupně 10. Dotkla se nejlepších ukrajinských celků v čele s Ukrajina Amazing Gaming. Nejvíc na to ovšem doplatil klan Ukrajina eXplosive, který ztrácí hned dva hráče.

thumb_601.jpg 2551929_small.jpg kerch.jpg

Jak je známo, Rusko Dmitryi "hooch" Bogdanov odešel z A-Gaming do Rusko Virtus.pro. Na Rekrut.ru 2008 s týmem hrál navíc Ukrajina Arseniy "Esenin" Trynozhenko. Ten se ovšem v nové sestavě nenachází. A-Gaming přibřali do svých řad hráče klanů eXplosive a KerchNET, Ukrajina Vadim "vadik" Belousko a Ukrajina Nikolay "weiss" Poplavskiy.

Amazing Gaming line-up :
Ukrajina Andrew "B1ad3" Gorodenskiy
Ukrajina Aleksey "xaoc" Kucherov
Ukrajina Yuriy "strike" Tereshenko
Ukrajina Nikolay "weiss" Poplavskyi
Ukrajina Vadim "vadik" Belousko

No a protože se v klanu KerchNET uvolnilo místo, příchází další hráč z týmu eXplosive, Alexander "isna" Zelenskyi.

Sestava KerchNET :
Ukrajina Alexander "isna" Zelenskiy
Ukrajina Taras "craft1k" Vojtenko
Ukrajina Sergey "starix" Ischuk
Ukrajina Serg "lmbt" Bejanov
Ukrajina Emil "Kucher" Akhundov

Je vcelku zajímavé, že bývalá trojice hráčů Virtus.pro, Ukrajina Ioan "Edward" Sukhariev, Ukrajina Danylo "zeus" Teslenko a Ukrajina Mykhailo "Kane" Blagin doposud neoznámili, kde hodlají příští rok hrát. Dvě místa nabízí klan eXplosive.