Přejít k hlavnímu obsahu

Vojta THE TOP se stává ambasadorem nové sezóny MČR FC 25 powered by Hyundai

26. 9. 2024 | 15:30 EA SPORTS FC 25 MČR
Letošní ročník MČR FC 25 powered by Hyundai vítá svého ambasadora, kterým se stává známý český tvůrce Vojtěch Mikulík alias THE TOP. Tomu se podařilo vybudovat velkou komunitu fanoušků především na YouTube a nyní svoji energii vloží také do mistrovského kolotoče.
THE TOP jako ambasador
THE TOP jako ambasador
Zdroj: PLAYzone

Vojta THE TOP v rámci svého obsahu kombinuje zábavnou formou skutečný a virtuální fotbal. Velkým hitem byla například jeho série fotbalového milionáře, do kterého si pozval přední jména domácí EA FC scény i nejen fotbalové osobnosti. Pro Mistrovství České republiky je tak dokonalým ambasadorem.

Přední tvůrce fotbalového obsahu na YouTube přivede svoji komunitu fanoušků do víru esportu. MČR FC 25 powered by Hyundai začíná 1. října a THE TOP bude samozřejmě u toho! První část nové sezóny vyvrcholí 23. listopadu turnajem v Brně, který je vysoce očekávanou událostí a Vojta si ji samozřejmě nenechá ujít.

Moc si vážím příležitosti stát se ambasadorem největšího FC25 turnaje v Česku! Doufám, že ho budu dobře reprezentovat a přilákám do něj co nejvíce nových tváří. Základna fotbalových fanoušků je obrovská a já věřím, že se mezi nimi skrývá spousta hráčů s potenciálem se stát hvězdou v esportovém odvětví. Na turnaj v Brně se samozřejmě těším, zastávku MČR jsem tam navštívil i loni. Zahrál jsem si spoustu zápasů a pokecal s mnoha fanoušky a diváky. Věřím také, že nás tam čeká skvělá atmosféra v průběhu turnaje.
uvedl Vojta THE TOP, ambasador MČR FC 25 powered by Hyundai

V roli ambasadora vám bude THE TOP servírovat aktuální novinky, jedinečný pohled do zákulisí i exkluzivní momenty celého mistrovství. Jak nám sám prozradil, hodně se v rámci turnajů těší na Kooperativa FAKTOR. Unikátní žebříček partnera soutěže kombinuje hráčské výkony se schopností nehrát až příliš agresivně.

Kooperativa FAKTOR ve všech živých přenosech hodnotí hráče za počet přihrávek vůči faulům a kartám. Loňským vítězem se stal Lukáš „T9Laky“ Pour, který těsně předčil Dominika „Seron“ Čermáka a odnesl si 20 tisíc korun. Netradiční kompetitivní prvek a taktický aspekt hry letos jeho vítězi vynese dokonce 30 000 Kč!

Pravidla Kooperativa FAKTORu:

  • přihrávka +2 body
  • faul -25 bodů
  • žlutá karta -250 bodů
  • červená karta -500 bodů

Těšit se můžete také na Kooperativa kvízy, kde se můžete pokusit THE TOP překonat a odnést si během roku celkem 20 tisíc korun v PlayStation kreditech. Během všech vysílání MČR FC 25 powered by Hyundai pro vás máme s naším partnerem připravené zajímavé otázky. Zapojit se během roku může kdokoliv v Twitch chatu.

Co nabízí každý Kooperativa kvíz?

  • 1. místo: 2 000 Kč kredit na PlayStation Store
  • 2. místo: 1 000 Kč kredit na PlayStation Store
  • 3. místo: 500 Kč kredit na PlayStation Store
  • Náhodné vylosování: 5x 300 Kč kredit na PlayStation Store
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.