Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq a KitKat přichází s dalším LoL komunitním turnajem. Přijď si zahrát 3v3 ARAM o 15 000 Kč!

5. 10. 2024 | 14:00 League of Legends Turnaj
Entropiq společně ve spolupráci s partnerem KitKat přinášejí komunitě další super turnaj v úspěšné hře League of Legends. Tentokrát se odehraje ve formátu ARAM 3v3! V turnaji jsou navíc pro nejlepší týmy připravené super ceny, tak neváhej a zapoj se do turnaje i ty!
KitKat League of Legends turnaj powered by Entropiq
KitKat League of Legends turnaj powered by Entropiq
Zdroj: Entropiq

Entropiq je zpět s dalším komunitním turnajem. Vezmi dva kámoše a přijďte si zahrát LoLko v módu 3v3 ARAM. Tradiční tuzemská organizace si přichystala ve spolupráci s partnerem KitKat a PLAYzone další komunitní online turnaj. Vyhrát můžeš balík peněz, dobroty od KitKatu nebo hromadu merche. Nemusíš se navíc bát, že bys přišel zkrátka. Odměňovat se bude i za účast – náhodně vylosovaný tým od nás dostane Mystery KitKat Box! Tak neváhej a přijď se ukázat, co v League of Legends dokážeš!

Jaký je formát turnaje? 

Turnaj je otevřen pro maximálně 128 týmů a hraje se na serveru EUNE ve formátu single-elimination bracket. Zápasy jsou BO1 formátu, přičemž finále a zápas o 3. místo se hraje ve formátu BO3 série. Komunikace se všemi účastníky a adminy turnaje bude probíhat na Discordu.

A teď to nejdůležitější! Jaké jsou ceny v turnaji? Jedním slovem, perfektní: 

  • 1. místo - 3x KitKat big box, KitKat Hamaka, 10 000 Kč
  • 2. místo - 3x KitKat small box, KitKat merch, 5 000 Kč
  • 3. místo - 3x KitKat small box, EIQ merch
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!