Přejít k hlavnímu obsahu

Nezastavitelný šéf. Jeho svěřenci vše vyhráli, tak si šel zaběhnout maraton

30. 9. 2024 | 18:00 League of Legends Zajímavost
Anthony „TK“ Nguyen, výkonný ředitel a spolumajitel GAM Esports, opět dokázal, že jeho energie a odhodlání nemají hranice! Zatímco jeho tým projíždí Play-In fázi na Worlds 2024 s naprostou dominancí a skórem 2:0 proti oběma soupeřům, TK se rozhodl podniknout ve volném čase „vedlejší úkol.“ A ne ledajaký!
Anthony "TK Nguyen" Nguyễn po berlínském maratonu
Anthony "TK Nguyen" Nguyễn po berlínském maratonu
Zdroj: TK Nguyen/X

GAM Esports, vyslanci vietnamské ligy, rozdrtili oba soupeře a hladce prošli do hlavní fáze světového šampionátu. To znamenalo den volna. Jak ho asi může někdo jako Anthony využít? Bez dlouhého rozmýšlení se spontánně zaregistroval na slavný Berlínský maraton. Jak sám přiznal na sociálních sítích, nikdy neběžel více než půlmaraton, ale to mu nezabránilo postavit se na start 42kilometrové trasy.

Jeho vzkaz fanouškům? „Bolest je dočasná, sláva je věčná!“ Přestože si registraci zařídil pouhých 24 hodin před startem, s vypětím všech sil nakonec dokončil svůj první maraton a znovu potvrdil, že žádná výzva není dost velká. A co následovalo po 42 kilometrech vyčerpání? Odpočinek? V žádném případě! TK se ještě ten večer objevil zpět v Riot Aréně, aby fandil zápasu mezi PSG Talon a 100 Thieves. Jeho nezdolná energie a neuvěřitelná odhodlanost inspirovaly nejen jeho vlastní tým, ale i celou LoL komunitu.

TK Nguyen jasně ukazuje, že když jde o týmovou práci a vůdčí schopnosti, nestačí být jen šéfem – musíte být i inspirací. A jak se zdá, pro TK neexistují žádné limity. GAM Esports pokračuje v tažení na Worlds 2024, ale kdo ví, jakým dalším „vedlejším úkolem“ nás TK v průběhu turnaje ještě překvapí?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.