Přejít k hlavnímu obsahu

Emerickson úspěšný. První kvalifikaci zvládl s přehledem, další boje už ve čtvrtek

2. 10. 2024 | 16:00 EA SPORTS FC 25 Reportáž
Úvodní otevřená kvalifikace MČR FC 25 powered by Hyundai je minulostí. Téměř osm desítek hráčů zabojovalo o postup do další fáze, dočkala se jen nejlepší čtveřice. Její součástí byl i sparťan Jan „Emerickson“ Krupička, jenž do turnaje nastupoval jako jeden z největších favoritů. Spolu s ním se prosadili i Rocksorr, Zbořilx a Ptacyk_. Další šanci budou mít nepostupující ve čtvrtek 3. října. Registrace jsou stále otevřeny, tak se zapoj a zabojuj o svou příležitost!
Emerickson a Caster
Emerickson a Caster
Zdroj: Sparta eSports - ENTERPRISE

MČR FC 25 powered by Hyundai oficiálně odstartovalo. První letošní otevřená kvalifikace je minulostí a první porce hráčů se může radovat z postupu do uzavřených bojů. Čtveřice borců je o krok blíž ultimátnímu cíli všech kvalifikantů - play-off v Brně, kde se mohou představit před stovkami fanoušků přímo na místě a ukázat se i na streamu.

Úvodní turnaj si nenechalo ujít i několik známých jmen tuzemské scény. Fanoušci sledovali především postup Jana „Emerickson“ Krupičky, jedné z největších hvězd české FIFA/EA FC. Hráč Sparty potřeboval celkem čtyři vítězství k tomu, aby postoupil do uzavřené kvalifikace. A byl úspěšný.

V losu schytal i silného Vojtěcha „Vojtaa96“ Třešňáka, se kterým si ale poradil bez větších problémů (6:3). Celkem se může Emerickson pochlubit skóre 23:7 a jasným postupem do další fáze FC 25 Brno powered by Hyundai. Spolu s ním se do uzavřené kvalifikace probojovali i Zdeněk „Rocksorr“ Havlát, Zbořilx a Ptacyk_.

Harmonogram FC 25 Brno powered by Hyundai
DatumTurnaj
Úterý 1. října1. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 3. října2. otevřená kvalifikace
Úterý 8. října3. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 10. října4. otevřená kvalifikace
Středa 16. říjnaUzavřená kvalifikace
22. a 24. říjnaZákladní část
Sobota 23. listopaduLAN finále v Brně

V dalších třech otevřených kvalifikacích se rozhodne ještě o dvanácti postupujících. Celkem z první fáze FC 25 Brno powered by Hyundai postoupí šestnáctka nejlepších. Ta si to následně rozdá v uzavřené kvalifikaci. V ní se hráči rozdělí do čtyř skupin. Top 2 z každé skupiny dostane místenku v hlavní fázi. Tam už bude čekat osm hráčů z finále poslední sezóny.

O vítězi FC 25 Brno powered by Hyundai se rozhodne 23. listopadu na brněnském výstavišti. Na MČR se totiž nebude bojovat jen v Counter-Striku, na řadu se znovu dostanou i hráči EA FC. Můžeš mezi nimi být i ty.

 

MČR FC 25 powered by Hyundai
MČR FC 25 powered by Hyundai
Zdroj: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).