Přejít k hlavnímu obsahu

Nenechám se zastrašovat, vzkazuje Sibiřan. Na výhružky odpověděl odhalením své tváře

2. 10. 2024 | 20:00 Lifestyle
Populární youtuber Sibiřan sám odmaskoval svou pravou identitu. Proč? Tlak od konkurenčních tvůrců ho donutil vzít osud do vlastních rukou. V posledních týdnech totiž internetem kolovaly výhrůžky od několika tvůrců, kteří tvrdili, že se chystají Sibiřana veřejně odhalit.
Sibiřan odhalil svou tvář
Sibiřan odhalil svou tvář
Zdroj: Sibiřan/Instagram

Sibiřan je český YouTuber, který se dlouhou dobu věnoval tvorbě videí zaměřených na humor, sociální komentáře a satiru. Často se zaměřuje na reakce na aktuální dění na internetu, přičemž jeho styl je charakterizován černým humorem a výrazným osobitým projevem. Vystupuje ve videích s černou kuklou, což přispívá k jeho záhadné image. Témata jeho videí často zahrnují kontroverze v české YouTube scéně a jeho názory na chování ostatních influencerů.

Poslední měsíce prý však čelil vyhrožování a zastrašování, které mělo vést k odhalení identity. Jeho dopověď? „Nenechám si vyhrožovat ani se zastrašovat a rozhodně nehodlám žít ve strachu, vzkázal na Instagramu s fotkou, kde poprvé ukázal svou tvář. Tímto krokem rozpoutal ohromnou lavinu reakcí – od šokovaných fanoušků až po spekulace, zda je odhalení skutečné.

Fanoušci i odpůrci okamžitě začali hodnotit jeho vzhled. Někteří tvrdí, že jeho tvář neodpovídá hlubokému hlasu, který znají z jeho videí. Jiní ho naopak chválí za odvahu a sympatický vzhled. Sibiřan, který si dlouhá léta pečlivě střežil anonymitu, přiznal, že rozhodnutí nebylo jednoduché. Tlak od jiných tvůrců, kteří mu slibovali odhalení jeho identity na platformách jako Herohero, ho přiměl jednat. „Všichni cloutchaseři mi můžete hulit. Nic se pro mě nemění a jedeme dál,“ vzkázal jim bez skrupulí.

Zatímco jedni ho podporují, jiní litují, že ztratil své soukromí. Nyní bude čelit veřejné pozornosti i mimo internet. Ať už je reakce jakákoli, jedno je jisté – Sibiřan tímto krokem definitivně ukončil spekulace a otevřel novou kapitolu své kariéry.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.