Přejít k hlavnímu obsahu

Více než 100 skinů a přívěsky. The Armory přináší nejvíc contentu v historii CS

3. 10. 2024 | 15:30 Counter-Strike 2 Update hry
Valve přináší jeden z největších updatů v historii Counter-Striku. Ten přináší úplně nový druh předmětu, přívěsky na zbraně, ale také novou bednu a tři nové kolekce zbraní. Kromě toho obsahuje i několik gameplay vylepšení, zaměřených hlavně na animace. Mapy a mise však nečekejte.
CS2 Armory
CS2 Armory
Zdroj: Valve

The Armory update je prvním updatem pro CS2, který připomíná operaci. Ke smutku řady hráčů se však o plnohodnoutnou operaci nejedná. Vývojáři přinesli pouze nové vizuální předměty. Žádných nových map, herních režimů ani misí se hráči nedočkali. Samotné fungování passu ale operaci připomíná, hraním zápasů se získávají body, které pak lze vyměnit za nové předměty. Je navíc možné levelovat hned pět passů zároveň, přičemž celkový počet dodělaných passů není nijak omezen.

The Armory update obsahuje přívěsky nazvané Charms, úplně nový druh itemu, který si hráči mohou přidělat na zbraně. Ty přichází hned ve dvou kolekcích – přívěsky se zbraněmi a přívěsky s klobáskovými postavičkami, které obsahují motivy skinů a postav z CS2. Narozdíl od samolepek jdou ze zbraní oddělit, potřebujete k tomu ale speciální item, který při nákupu přívěšku ve hře dostanete třikrát, za další si musíte zaplatit.

CS2 Charms
CS2 Charms
Zdroj: Valve

Kromě toho byly přidány hned čtyři nové kolekce skinů na zbraně. Kolekce Overpass 2024 přináší šestnáct skinů inspirovaných graffiti, uměním se inspiruje i kolekce Graphic, která se odkazuje na různé techniky využívané v grafickém designu a tiskařství, a také jediná nová bedna Gallery Case, která obsahuje 17 komunitních skinů. Kolekce Sport and Field zaujme především populárním skinem Fade na M4A1-S. A přidán byl také skin Desert Eagle Heat Treated, který podobně jako Case Hardened má vždy unikátní vzhled. Jeho výskyt je ale časově omezený.

Přidány byly také dvě nové kolekce samolepek, které využívají nedávno přidanou novou funkci, díky které se samolepky dají umístit kamkoliv na zbraň. I v tomto update jsme se dočkali velké změny, při lepení se zobrazuje náhled toho, jak by samolepky vypadaly zeškrábány. Konec je tak technice pokus-omyl.  

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.