Přejít k hlavnímu obsahu

Radost následuje zklamání. Nejkrásnější Desert Eagle z Armory Passu není tak vzácný

5. 10. 2024 | 15:30 Counter-Strike 2 Zajímavost
Armory Pass je tady s námi již několik dní a nejvíce diskuzí, co se týče nových skinů, se vede ve spojitosti s limitovaným Desert Eaglem s názvem Heat Treated. Jeho hodnota bude časem stoprocentně stoupat, ale první odhady nejsou příliš pozitivní. Důvodů je hned několik.
Desert Eagle | Heat Treated
Desert Eagle | Heat Treated
Zdroj: Valve

Předměty s označením Blue Gem patří mezi nejvzácnější kousky v Counter-Strike inventářích. Zářným příkladem je školák, který se z hodiny fyziky vrátil o 1,5 milionu bohatší. Nejlákavější odměna z nového Armory Passu tak hráče okamžitě zvedla ze židlí. Desert Eaglem sice nenese název Case Hardened, nýbrž Heat Treated, ale jeho design je v mnohém dost podobný. Zdání ale klame, protože vzácností se neblíží.

Tvůrce stránky CSBlueGem na sociálních sítích uvedl, že hned 37 různých patternů nového Deaglu obsahuje přes 80 procent modré barvy. Už nyní tak po internetu kolují doslova stovky nádherných předmětů. Snadno si tak lze vyvodit, že hodnota většiny variací Heat Treated nebude příliš vysoká. V tuto chvíli však stále ještě běží týdenní zákaz obchodování s danými předměty, takže se hráči zatím spoléhají na odhady a analýzy.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.