Přejít k hlavnímu obsahu

Když afterparty, tak pořádná! Skupina erem přímo na MČR stage uspořádá blowup #03

10. 10. 2024 | 20:00 MČR
Sobotní program na herním festivalu MČR uzavře už tradiční afterparty, jen ji tentokrát pojmeme v mnohem větším stylu. Domluvili jsme se totiž se skupinou erem, která v Brně ke svým 15. narozeninám uspořádá třetí akci blowup. A aby toho nebylo málo, už v pátek večer budeme promítat speciální dokument k výročí erem! Nenech si to ujít se speciální vstupenkou.
blowup party
blowup party
Zdroj: erem

Na MČR 2022 jsme po vzoru Super Bowlu poprvé přinesli jedinečnou Halftime Show, v rámci které vystoupili rappeři Rytmus, Majk Spirit a Paulie Garand. Minulý rok jsme vybrané interprety spojili s vystoupením i na afterparty, konkrétně se jednalo o Marpa & TroubleGang a Maniaka. Letošní vrchol jsme se ale rozhodli pojmout jinak. Informace budeme postupně odhalovat, ale můžeme slíbit, že tohle bude neskutečná jízda!

Pro další ročník největší domácí herní akce, která ovšem není ani zdaleka pouze o hrách, jsme se dohodli na spolupráci s věhlasně proslulou skupinou erem. Partička v čele s Mártym Novákem a Kubou Ducháčem už několikátým rokem pořádá velkolepé akce, s nimiž obrážejí republiku. Jejich erem tour má každoročně stále lepší ohlasy a party zvané blowup jsou zárukou skvělé zábavy. Společně tuto laťku ale ještě pozvedneme.

Pokud jste o erem a jejich akcích nikdy neslyšeli, tak jen řekneme, že tohle herní festival MČR ještě nezažil. Před dvěma lety se zastávka jejich turné na výstavišti musela na poslední chvíli přesunout, o to více se kluci do Brna těší, aby to se svojí crew, zvučnými interprety a stovkami návštěvníků v pavilonu P rozbalili na parketě, u baru i na stage. Hudba bude burácet, nápoje téct proudem... a těšit se můžete na mnohem více!

Vstupenku na erem party zvanou blowup #03 zakoupíte na webu mcr.gg za 250 Kč – pozor, její součástí není vstup na denní program festivalu LIFE! Po zápasovém programu se brány pro party people otevřou v pátek i sobotu od 20:00. Proč zmiňujeme dva dny? Protože zatímco sobota bude patřit samotné afterparty s živými vystoupeními, tak páteční večer bude ve víru výročí 15 let skupiny erem s promítáním dokumentu.

blowup #03
blowup #03
Foto: erem
Štítky: MČR, erem
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.