Přejít k hlavnímu obsahu

Exklokan se dočkal. Johny 24 góly přejel soupeře, do další fáze ale nepostoupil

9. 10. 2024 | 20:00 EA Sports FC 25 Reportáž
Třetí otevřená kvalifikace FC 25 Brno powered by Hyundai otevřela čtyřem hráčům dveře do další fáze. Téměř sedm desítek bojovníků se utkalo o to, aby byli o krok blíže vysněné účasti na turnaji v Brně. Úspěch slavila známá jména, ale i novější borci na scéně. V uzavřené kvalifikaci už čeká dvanáct hráčů, poslední čtyři se k nim přidají po čtvrteční poslední šanci.
MČR FC 25 powered by Hyundai
MČR FC 25 powered by Hyundai
Zdroj: PLAYzone

Nejnovější ročník oblíbené fotbalové hry od EA Sports už je v plném proudu. Hráči poctivě sbírají kartičky do svého mančaftu, bojují v Division Rivals i víkendových ligách. Natrénované taktiky a herní situace pak využívají v kvalifikacích na jeden z největších turnajů roku. MČR FC 25 powered by Hyundai je blízko a konkurence je tvrdá. Všichni ví, že se hraje o hodně. Každý chce zazářit hned na úvod sezóny.

V tuto chvíli máme za sebou tři kvalifikace ze čtyř. Po tomhle úterku mohou být spokojeni z prvního úspěšného kroku další čtyři hráči, které příští týden nemine uzavřená fáze. Jedním z postupujících je bývalý hráč Slavie, který má za sebou i angažmá v Jablonci, Josef „Peposlav“ Uxa. Poradil si s několika silnými soupeři, vsázel především na kvalitní ofenzivu, a nakonec mohl slavit splněnou povinnost.

Velký úspěch má v kapse i Rehny. Už v prvním kole vyřadil Jana „TheJohny“ Hradila, v dalším zápase přehrál Víta „be23ny“ Beneše. Postupně dokráčel až do rozhodujícího zápasu, kde těsně porazil NepasEsport 5:4. Právě Nepas o kolo dřív vyřadil Esport_Johnyho, jenž se během turnaje pyšnil neuvěřitelnými gólovými příděly. Na úvod turnaje svému soupeři za dva zápasy nasázel dokonce neuvěřitelných 24 zásahů!

Abychom ale uzavřeli výčet postupujících, tak nesmíme opomenout bývalého hráče Bohemians Svatopluka „Saint_SB10“ Bouška. Ten se v předchozích kvalifikacích nedokázal prokousat mezi nejlepší čtyři hráče, slušné představení mu ale do třetice všeho dobrého vyneslo postup dále. Jako poslední uspěl vojta_kucka, který si v rozhodujícím utkání připsal senzační skalp Adama „Adulackk“ Hodiny, vloni reprezentanta Sampi.

Harmonogram FC 25 Brno powered by Hyundai
DatumTurnaj
Úterý 1. října1. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 3. října2. otevřená kvalifikace
Úterý 8. října3. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 10. října4. otevřená kvalifikace
Středa 16. říjnaUzavřená kvalifikace
22. a 24. říjnaZákladní část
Sobota 23. listopaduLAN finále v Brně

Ve čtvrteční kvalifikace se rozhodne o posledních čtyřech postupujících. Celkem z první fáze FC 25 Brno powered by Hyundai postoupí šestnáctka nejlepších. Ta si to následně rozdá v uzavřené kvalifikaci. V ní se hráči rozdělí do čtyř skupin. Top 2 z každé skupiny dostane místenku v hlavní fázi. Tam už bude čekat osm hráčů z finále poslední sezóny.

O vítězi FC 25 Brno powered by Hyundai se rozhodne 23. listopadu na brněnském výstavišti. Na MČR se totiž nebude bojovat jen v Counter-Striku, na řadu se znovu dostanou i hráči EA FC. Můžeš mezi nimi být i ty.

Postupující z prvních tří otevřených kvalifikací:

  • Emerickson
  • Rocksorr
  • Zbořilx
  • Ptacyk_
  • tomasn2912
  • Vojtaa96
  • Caster
  • fcst13
  • Rehny
  • Peposlav
  • Saint_SB10
  • vojta_kucka
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).