Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední turnajová série je tady. Boje o Samsung MČSR v Teamfight Tactics vrcholí

17. 10. 2024 | 13:00 Teamfight Tactics MČSR
Po největším turnaji na Slovensku pokračuje Samsung MČSR v Teamfight Tactics poslední letošní online sérií. Ve hře o postup na finále sezóny je stále několik desítek hráčů, tudíž se bude hrát opravdu o hodně. Nic se navíc nemění na tom, že zapojit se do boje může úplně kdokoliv.
Staň se mistrem v Teamfight Tactics
Staň se mistrem v Teamfight Tactics
Zdroj: PLAYzone

Premiérový ročník Samsung MČSR v Teamfight Tactics tvoří pět online sérií a dvě offline zastávky. Většinu už tedy máme za sebou a vrcholný listopad se kvapem blíží. Ve druhé polovině října se uskuteční poslední otevřené kvalifikace, které společně se sériovým finálem rozhodnou o postupujících na vyvrcholení sezóny.

Oba turnaje na termíny 17. a 22. října již mají otevřené registrace, tak si nenechte poslední letošní příležitosti ujít. Stačí si jen vybrat turnaj níže a vyrazit do akce, ať je vaše motivace jakákoliv. Nejlepší domácí hráči budou usilovat o umístění v TOP 16 pro účast na Samsung MČSR, třeba právě ty je ale můžeš potrápit.

Po této závěrečné sérii uzavřeme celoroční klasifikaci, do které se finálně započítá jenom pět nejvyšších bodových výsledků! Šestnáctku nejlepších taktiků bude 4. a 5. listopadu čekat skupinová fáze o postup do Brna, kde premiérový ročník Samsung MČSR v Teamfight Tactics vyvrcholí. Budeš u toho s námi?

Harmonogram závěru sezóny
DatumTurnaj
Čtvrtek 17. října5. série – 1. kvalifikace
Úterý 22. října5. série – 2. kvalifikace
Úterý 29. října5. série – finále
Pondělí 4. listopaduSamsung MČSR – skupina A
Úterý 5. listopaduSamsung MČSR – skupina B
24. listopadu v BrněSamsung MČSR – LAN finále
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.