Přejít k hlavnímu obsahu

Arcane je zpět ve velkém stylu. Riot posílá fanoušky do víru nového obsahu ve všech hrách

Riot Games se rozhodl oslavit druhou sezónu Arcane opravdu ve velkém stylu, a to nejen novými epizodami, ale i hromadou obsahu pro všechny své hry. Pokud jste fanouškem League of Legends, VALORANT, TFT nebo dalších her od Riotu, máte se na co těšit. Tohle nebude jen tak obyčejná akce - Riot totiž přináší něco pro každého a chystá skutečnou výpravu do světa Arcane, která zasáhne všechny jeho tituly!
Riot chystá Arcane update!
Riot chystá Arcane update!
Zdroj: Riot Games

Nové skiny, nové herní mechaniky, a dokonce nová úroveň skinů. Riot přidává novou řadu skinů nazvanou „Exalted“ (Povznesené skiny), kde se ponoříme přímo do příběhu Arcane. A aby toho nebylo málo, přibude i nová tematická zakončovačka pro Nexus – ano, teď můžete své vítězství oslavit ve velkém stylu Jinx.

A fanoušci Ambessy Medarda? Tato obávaná postava vstoupí do LoL, Wild Riftu, TFT a Legends of Runeterra. Zároveň i vaše ARAM bitvy už také nebudou stejné – Piltover Bridge of Progress vystřídá Hwoling Abyss. Přinese nový vzhled, nové mechaniky a vývojáři slibuje pořádnou porci zábavy.

Nejen League of Legends, ale i Teamfight Tactics se chystá na pořádný zážitek. Set 13 přinese nové hrdiny z Arcane, včetně Powder jako šampionky. Tocker’s Trials, jak se nadcházející set jmenuje, vás provede světem Arcane a umožní ponořit se ještě hlouběji do příběhu. Na další TFT novinky si musíme počkat, ale fanoušci prý budou uchváceni.

VALORANT sice drží své karty zatím blízko u těla, ale Riot slíbil nový Arcane-themed balíček. Po úspěchu skinu Arcane Sheriff se dá očekávat, že hráči opět budou nadšeně investovat do nových kosmetických doplňků. I nadcházející bojová hra 2XKO dostane nový Arcane nádech Pro milovníky bojových her, i ještě nevydaný titul se zapojí do oslav.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.