Přejít k hlavnímu obsahu

Riot představuje vyšší úroveň skinů. Na nový systém si důkladně připravte peněženky

17. 10. 2024 | 11:00 League of Legends Update hry
Vývojáři si v rámci uvedení druhé série Arcane připravili pořádné překvapení. Tvůrci odhalili zcela novou úroveň skinů – „Povznesené“. První nedostane nikdo jiný, než Jinx. Tento exkluzivní kousek je jen první v řadě toho, co tvůrci označují za budoucnost nejdražších a nejpompéznějších skinů. Nová linie slibuje luxus na úplně jiné úrovni.
Povznesené skiny
Povznesené skiny
Zdroj: Riot Games

Povznesené skiny představují nejvyšší možnou třídu kosmetických úprav, která byla kdy ve hře představena. Tvůrci League of Legends tento koncept ladili celý rok a výsledkem je něco, co nazývají „luxusním zbožím“. Kromě toho, že tyto skiny jsou vizuálně dechberoucí, obsahují i exkluzivní herní mechanismy, dabing a interakce, které posouvají zážitek na novou úroveň. Povznesený skin je tak určen hráčům, kteří hledají exkluzivitu a prémiový obsah, který nelze jen tak lehce získat.

První povznesený skin, který spatřil světlo světa, není náhodou právě Exalted (Roztříštěná) Jinx. Tvůrci čerpali inspiraci z jejího chaotického příběhu v Arcane, a přetavili to do skinu, který nejenže vypadá úžasně, ale nabízí tři různé podoby. Každá z nich je odrazem její osobnosti, což znamená, že hráči mohou ve hře přepínat mezi těmito formami a zažít Jinx v plné parádě. Ať už je to její nezkrotná energie nebo temná minulost, vše je zpracováno s maximálním důrazem na detaily, včetně unikátního dabingu.

Exalted Jinx animace ve hře
Exalted Jinx animace ve hře
Zdroj: Riot Games

Jak získat takový skin? Získání povzneseného skinu nebude jednoduché, ale tvůrci přicházejí s novým systémem Svatyně, kde budou hráči moci získat tento exkluzivní obsah. Pomocí nové měny jménem prastaré jiskry mohou hráči losovat odměny, mezi nimiž je právě i Roztříštěná Jinx. Systém je navržen tak, aby hráči měli jistotu, že i při smůle nakonec získají to, po čem touží – maximálně do 80 pokusů. Kolik ale stojí tolik pokusů? Přesně 32 000 RP!

Povznesené skiny jsou jen začátkem nové éry luxusu v League of Legends. Tvůrci slibují, že nás čeká mnoho dalších podobných projektů, které budou propojené s příběhy a herními režimy. A pokud vás lákají nové možnosti, jako jsou dorážečky nexusu nebo návraty starších limitovaných skinů, rozhodně se máte na co těšit.

ÚroveňPopisPříkladPravděpodobnost
Obsah úrovně SNejhodnotnější kořist v množině SvatyněPovznesený skin Roztříštěná Jinx z ArcaneZákladní pravděpodobnost je 0,5 % a zaručeně padne do 80 pokusů, takže efektivní pravděpodobnost je 1,5 %
Obsah úrovně ARůzné kosmetické předměty včetně skinů, vzácného nového obsahu a exkluzivních odměnVybrané skiny, exkluzivní chroma skiny Paragon, exkluzivní bannerZákladní pravděpodobnost je 10 % a obsah úrovně A zaručeně padne každých 10 pokusů
Obsah úrovně BPřevážně mytická esence v různé hodnotě a některé doplňkyMytická esence (5/10/25/50/100), náhodná ikona, náhodné gestoZákladní pravděpodobnost je 89,5 %
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.