Přejít k hlavnímu obsahu

Matejs vs. Emerickson hned na úvod skupin! Jak vypadá los na příští týden?

17. 10. 2024 | 19:00 EA Sports FC 25 MČR
Ihned po dohrání uzavřené kvalifikace na úvodní turnaj sezóny FC Brno powered by Hyundai proběhlo losování hlavní skupinové fáze. V ní už se objeví nejlepší domácí hráči, minimálně co se týče loňského ročníku. Jak na tom nyní budou a jak si poradí s kvalifikovanou osmičkou?
Matejs vyráží za obhajobou titulu
Matejs vyráží za obhajobou titulu
Zdroj: PLAYzone

Přenést si formu do nové sezóny občas nemusí být jednoduchým úkolem, jinak tomu není ani ve světě EA Sports FC 25. Každý staví nové Ultimate Teamy a zvyká si na nové mechaniky, což dává příležitost novým hráčům na nasednutí do rozjetého vlaku. Kvalifikací prošla řada nových jmen, která se nezaleknou nikoho.

Skupinová fáze FC Brno powered by Hyundai nabídne v úterý 22. (skupiny A, B) a ve čtvrtek 24. (skupiny C, D) října boje o postup na herní festival MČR, kde si o měsíc později zahraje vyvolená osmička před živým publikem. Jak vypadá složení skupin a úvodních osmi dvojic složených z pozvaných a kvalifikovaných borců?

MČR FC 25 Powered by Hyundai - patička
MČR FC 25 Powered by Hyundai - patička
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.