Přejít k hlavnímu obsahu

„Pojď si zahrát s Jackiesem!“ Šéf organizace otevřeně láká hvězdného junglera do svého týmu

21. 10. 2024 | 12:30 League of Legends Zajímavost
Ve světě esportu týmy soupeří nejen v aréně, ale i mimo ni. Tentokrát ale vstupuje na scénu něco, co málokdo čekal – osobní výzva od samotného šéfa organizace GIANTX. V odvážném tweetu oslovil bývalého junglera G2 a otevřeně ho vyzval, aby se připojil k jeho týmu.
Yike po boku Jackiese?
Yike po boku Jackiese?
Zdroj: Riot Games

José Ramón Díaz, šéf a spolumajitel španělského týmu GIANTX se rozhodl nečekaně přistoupit k přestupové sezóně. Otevřená nabídka, která slibuje kariéru plnou slávy a nových výzev, zazněla jasně. „Vím, že ve Francii jsou silné týmy s velkými fanoušky, ale potřebuješ nové zkušenosti,“ píše CEO přímo Martinu „Yike“ Sundelinovi.

„Představ si, že se připojíš k GIANTX, vedeš tým a s Jackiesem, nováčkem roku na midu, a vytvoříte nezapomenutelné partnerství. Společně můžeme bojovat o vítězství v LEC a ukázat všem, že G2 udělalo chybu, když tě nechali odejít,“ nešetřil silnými slovy. Fanoušci GIANTX jsou podle něj jedni z nejvášnivějších na scéně a budou ho podporovat na každém kroku. „Staneš se pro ně legendou,“ dodal.

Yike má na stole určitě vícero možností. Zůstane v bezpečí známého prostředí, nebo vsadí na kartu španělsko-britského týmu, který ho může katapultovat na vrchol společně s českým talentem? A co když opravdu dokáže, že G2 udělalo osudovou chybu, když ho pustili?

Jak se švédský jungler rozhodne? Přijme výzvu šéfa GIANTX, zahraje si s Jackiesem a povede tým k slávě, nebo odmítne a vydá se jinou cestou?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.