Přejít k hlavnímu obsahu

Nabitý hrací den! Mistr ČR porazil Emericksona, na streamu se dočkáme i derby exslávistů

22. 10. 2024 | 14:00 EA Sports FC 25 MČR
Skupinová fáze FC Brno powered by Hyundai začala předehrávkami mimo živé vysílání. Po prvním kole každé skupiny se ovšem veškeré zbývající duely dostanou na stream, kde se můžete těšit na střet nejlepších domácích hráčů s hladovou konkurencí z řad kvalifikantů. Dnes bude na programu skupina A a B, které vám svým komentářem okoření Hateris, Koozy a Kany.
Postoupí Matejs opět do Brna?
Postoupí Matejs opět do Brna?
Zdroj: PLAYzone

Skupina A začala dvěma těsnými duely, které skončily shodným výsledkem 3:2. Dvojnásobný mistr ČR Matěj „Matejs“ Dunka se zapotil s Janem „Emerickson“ Krupičkou, jenž si už nemůže dovolit další porážku.

Totéž se týká Zdeňka „Rocksorr“ Havláta, který jako nová tvář na scéně do posledních minut trápil stálici v podobě Martina „Dalas“ Vujtíka. Reprezentant Baníku ovšem dokázal vykročit do sezóny správnou nohou.

Úvod úterního programu tedy obstará právě Dalas proti Matejsovi, zkušení borci se utkají o první místenku v Brně. Poražení hráči z prvního kola poté budou mít před sebou náročný úkol, zvítězit dvakrát v řadě.

Ve skupině B se v předehrávce dařilo bývalým slávistům. Oba dokázali zvítězit s klidem o tři góly. Jeden z favoritů soutěže Lukáš „T9Laky“ Pour vstoupil do sezóny skalpem Svatopluka „Saint_SB10“ Bouška.

Proti Jakubu „CptKubajz“ Pudilovi se postavila jedna z nových tváří na scéně. René „Rehny“ Büchner ovšem po výhře kvalifikační skupiny zažil poprvé hořkost porážky a v úterním vysílání bude mít nůž na krku.

Po dohrání skupiny A nejprve dojde na střetnutí T9Lakyho s CptKubajzem, poté dojde řada na poražené hráče z úvodního kola. Úterní přenos poté uzavře závěrečný souboj o čtvrtou dnešní místenku do Brna.

Program úterního streamu:

  • Skupina A
    • 17:00 – Česká republika Matejs vs. Česká republika Dalas – zápas o první místo
    • 17:30 – Česká republika Emerickson vs. Česká republika Rocksorr – zápas o přežití
    • 18:00 – TBA vs. TBA – rozhodující zápas o druhé místo
  • Skupina B
    • 18:30 – Česká republika T9Laky vs. Česká republika CptKubajz – zápas o první místo
    • 19:00 – Česká republika Saint_SB10 vs. Česká republika Rehny – zápas o přežití
    • 19:30 – TBA vs. TBA – rozhodující zápas o druhé místo

Kooperativa kvíz: během vysílání vám budeme do chatu servírovat záludné otázky, a kdo jich zodpoví nejvíce, na toho čekají krásné ceny. Pět náhodných výherců ale budeme losovat i ze všech účastníků!

MČR FC 25 Powered by Hyundai - patička
MČR FC 25 Powered by Hyundai - patička
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.