Přejít k hlavnímu obsahu

tihOp posílí ATS.fi

5. 1. 2009 | 00:17 Counter Strike 1.6
Jen před pár minutami tato zpráva obletěla celý svět a dostala se i k nám.  Tino "tihOp" Puumala se připojuje k AndThenSome.fi.

Připojení tihOpa k týmu neoficiálně proběhlo už minulý rok, když tým opustil Marko "Kind" Nenonen, ale dnešním dnem se stává členem ATS. Tino s týmem hrál už v průběhu Extreme Masters a nejen díky němu je tým na druhém místě ve skupině. Manažeři organizace ATS jsou s výsledky bývalého hráče astralis, excello, Roccat/ Gameplay velmi spokojeni a jsou velice rádi, že ho přijímají jako plnohodnotného hráče.
Výchozí obrázek

Jen před pár minutami tato zpráva obletěla celý svět a dostala se i k nám. Finsko Tino "tihOp" Puumala se připojuje k AndThenSome.fi.

AndThenSomeFI.jpg

Připojení tihOpa k týmu neoficiálně proběhlo už minulý rok, když tým opustil Marko "Kind" Nenonen, ale dnešním dnem se stává členem ATS. Tino s týmem hrál už v průběhu Extreme Masters a nejen díky němu je tým na druhém místě ve skupině. Manažeři organizace ATS jsou s výsledky bývalého hráče Finsko astralis, Finsko excello, Finsko Roccat/Finsko Gameplay velmi spokojeni a jsou velice rádi, že ho přijímají jako plnohodnotného hráče.

Vyjádření AndThenSome
Marko byl solidní hráč, podával skvělé výsledky a v týmu měl své místo mezi ostatními. Ale faktem je, že týmu něco scházelo.

Vyjádření Finsko Joni "Freon" Huuma:
Rozhodli jsme se k připojení Tina k týmu pro letošní rok, protože nám chyběli zkušenosti. Marko je skvělý hráč, pohodovej kluk a hodně v poho. Doufáme, že nám Tino dodá poslední ingredienci, která nám schází.

Line-up Finsko ATS.fi :
Finsko Tino "tihOp" Puumala
Finsko Joni "Freon" Huumo
Finsko Miikka "dRiim" Toroi
Finsko Ari "spin" Raimi
Finsko Atte "Vidi" Hyväkkä