Přejít k hlavnímu obsahu

Bruno "bit" Lima : cogu měl odejít

27. 1. 2009 | 11:56 Counter Strike 1.6
Bývalý kapitán nejlepšího brazilského celku, Made in Brazil, Bruno "bit" Lima připustil, že tým měla opustit největší brazilská hvězda - Raphael “cogu” Camargo.
Bruno, nyní hráč FireGamers, opustil MiBr na konci loňského roku, když musel přepustit místo Carlosi "KIKOOOO" Segalovi - ten se rozhodl po dvou letech vrátit ke hraní, aby vytáhl MiBr z mizérie.
Výchozí obrázek

nrBývalý kapitán nejlepšího brazilského celku, Made in Brazil, Bruno "bit" Lima připustil, že tým měla opustit největší brazilská hvězda - Raphael “cogu” Camargo.

Bruno, nyní hráč FireGamers, opustil MiBr na konci loňského roku, když musel přepustit místo Carlosi "KIKOOOO" Segalovi - ten se rozhodl po dvou letech vrátit ke hraní, aby vytáhl MiBr z mizérie.

"Po konci sezony jsme měli volno a já jsem odcestoval na prázdniny. Abych pravdu řekl, opravdu nevím co se stalo. Od ostatních jsem se doslechl, že mám odejít, tak jsme se zeptal btt, fnx-e a nak-a co se děje.

Řekli mi, že vše co jsem se dozvěděl je pravda. Od té doby co KIKOOOO převzal tým, sám se rozhodl, že nahradí právě mě. Vše udělal bez toho, aby se ostatních zeptal, jestli s tím také souhlasí.

O pár dní později jsem se o svém vyhazovu dočetl na stránkách webu. Nikdo mi nic neřekl."

Bruno ovšem tvrdí, že z týmu měl odejít Raphael “cogu” Camargo, to by podle něj tým nastartovalo kupředu, ale Paul Velloso toto rozhodnutí nepřipustil.

"Vždycky byly mezi námi nějaké problémy. Už od té doby co fnx nestihl let na WEG 2007. Všechno šlo z kopce. Když jsme se snažili vyřešit tento problém, oznámil jsem novou sestavu - bit, bruno, fnx, nak a ton. Jenže Paul to nechtěl ani slyšet, řekl nám, že MiBr je cogu a čtyři další.

Po tom všem už to bylo fakt strašný. Vyhodili jsme bruna a na jeho místo dodali cogu-a. Jenže to prostě nešlo, cogu se nechtěl přizpůsobit týmu a my jsme ho nechtěli za spoluhráče. Naštěstí cogu hrál velmi dobře, i přes všechny problémy. Takže se to nějak vyrovnalo"

Tvrdí, že hádky hráli hlavní roli v jejich výkonech ke konci roku.

"Pár dní před WCG se fnx a cogu pohádali. Vůbec jsme netrénovali a když už, tak to byla hrůza. Nikdo nemluvil, každá hra byla čím dál tím horší, takhle se nedalo hrát.

WCG jsme nevyhráli, věděli jsme, že v této sestavě nezůstaneme moc dlouho. Jo jasně vyhráli jsme ESL Filadelfia, ale byly tam slabé týmy. Na DreamHacku jsme hráli čtvrtfinále s MYM, prohráli jsme de_nuke a zase jsme se pohádali. Druhou mapu už jsme nedokázali vyhrát."

Celý rozhovor naleznete zde