Přejít k hlavnímu obsahu

blueApple ožívají

28. 1. 2009 | 01:50 Counter Strike 1.6
"Modrá jablka" jsou zpět a v plné parádě!Jistě už z nadpisu tušíte o co jde, klan blueApple povstal z mrtvých. Je zpět v plné síle bojovat proti těm nejlepším, s těmi nejlepšími.Všichni víte, že bývalá CS 1,6 sekce patřila mezi ty kvalitnější v našich končinách. Myslím si, že i tato nová, kterou v nedávných dnech přijali, je vcelku výborná, společně už nějaký ten pátek hrajou. Vidět jsme je mohli ve službách conexia-gaming či team-defiance.
Výchozí obrázek

nr"Modrá jablka" jsou zpět a v plné parádě!

Jistě už z nadpisu tušíte o co jde, klan blueApple povstal z mrtvých. Je zpět v plné síle bojovat proti těm nejlepším, s těmi nejlepšími.

Všichni víte, že bývalá CS 1,6 sekce patřila mezi ty kvalitnější v našich končinách. Myslím si, že i tato nová, kterou v nedávných dnech přijali, je vcelku výborná, společně už nějaký ten pátek hrajou. Vidět jsme je mohli ve službách conexia-gaming či team-defiance.

CS 1,6 sekce
Česko Karel "jNZr_-" Mokoš - leader
Česko Kamil "zERG_-" Hanák
Česko David "naidEr_-" Beneš
Česko Jan "interpiitoo_-" Kubička
Česko tronic "tronic_-" tronic
Česko Lukáš "fuki_-" Hrubý

Counter Strike Source sekci přijali 11.1, doufejme, že i tento datum bude magický pro tento staro-nový tým. Jeho leader, Antonin "ToNy" Černý si společně s hráči odskočili k německým royality gaming, kde se snažili vydobít si místo úspěšného celku na mezinárodním poli stejně tak jako to dělají česko-slovenští hráči v britských Reason Gaming.

CSS sekce
Česko Antonin "ToNy" Cerny - leader
Česko Lukáš "kochy" Koch
Česko Štěpán "Nefarijo" Moos
Česko Marek "mara z vidnavy" Makyča
Slovensko Miroslav "Badblock" Kardos
Česko Jan "Albik" Albrecht

a dále zde máme malý rozhovor s leaderem sekce Karlem "jNZr_-" Mokošem

1) jak dlouho spolu hrajete a proč ste rozhodli jít k blue-Apple?

"V této sestavě hrajem cca od listopadu což je asi 3 měsíce.Proč blueApple?Protože s blueApple by mohla bejt dobrá spolupráce do budoucna což sem poznal jen na rozhovoru mezi mnou a Břízou.A neváhal sem taktéž kvůli jménu který blueApple kdysi mělo,a snad ještě má."

2) čeho byste chtěli jako klan klan dosáhnout?

"Jako klan bysme chtěli dosáhnout "nějakých" větších úspěchů,hlavně na offline akcích...jelikož na online turnaje a ligy dnes moc lidí podle mě nekouká.Hlavně bych chtěl dosáhnout toho aby se náš tým připojil k těm kteří nesloží zbraně do 2 týdnů ale hrají spolu dýl (třeba i půl roku) pak je možné myslet na nějaké další cíle"