Přejít k hlavnímu obsahu

Dignitas TF2 mění Scouta

12. 5. 2009 | 20:12 Dignitas TF2 mění Scouta
Grafika: Team Fortress 2

Dignitas, celek složený převážně z hráčů původem ze Skandinávie posiluje. Tým, který je dlouhodobě hodnocen jako nejlepší tým v Evropě posiluje Kirk "AppZ" Preston. Ten se připojuje k týmu poté, co Scout Mikko "Masiina" Vilkkila přešel do neaktivity a pomyslně tak zasedl na hlavičku náhradníků, kde již delší dobu "odpočívají Mickael "Mick" Fernandez a Alexandre "TeoK" Shalit.Zajímavostí je, že ačkoliv jsou Dignitas organziace z Britských ostrovů, AppZ je prvním hráčem týmu, který z této země pochází. "Jsem poctěn tím, že Dignitas si vybrali právě mě. Budu se snažit předvést to nejlepší, co umím a těším se na své působení u týmu," okomentoval Preston svůj příchod do týmu.Poprvé jej můžeme vidět v akci dnes od 21:15 proti Weapons of the Rebbelion.Současná sestava Dignitas Team Fortress 2: Arto "agron" Gröndahl Erik "appe" Karlsson Kirk "AppZ" Preston Björn "bybben" Andersson Rauli "Darn" Savela Ruben "ryb" Ljungdahl Mikko "Masiina" Vilkkilä (neaktivní) Mickael "Mick" Fernandez (neaktivní) Alexandre "TeoK" Shalit (neaktivní)
Výchozí obrázek
Logo Team Fortress 2
Grafika: Team Fortress 2

Dignitas, celek složený převážně z hráčů původem ze Skandinávie posiluje. Tým, který je dlouhodobě hodnocen jako nejlepší tým v Evropě posiluje Kirk "AppZ" Preston. Ten se připojuje k týmu poté, co Scout Mikko "Masiina" Vilkkila přešel do neaktivity a pomyslně tak zasedl na hlavičku náhradníků, kde již delší dobu "odpočívají Mickael "Mick" Fernandez a Alexandre "TeoK" Shalit.

Zajímavostí je, že ačkoliv jsou Dignitas organziace z Britských ostrovů, AppZ je prvním hráčem týmu, který z této země pochází. "Jsem poctěn tím, že Dignitas si vybrali právě mě. Budu se snažit předvést to nejlepší, co umím a těším se na své působení u týmu," okomentoval Preston svůj příchod do týmu.

Poprvé jej můžeme vidět v akci dnes od 21:15 proti Weapons of the Rebbelion.

Současná sestava Dignitas Team Fortress 2:

Finsko Arto "agron" Gröndahl
Švédsko Erik "appe" Karlsson
Velká Británie Kirk "AppZ" Preston
Švédsko Björn "bybben" Andersson
Finsko Rauli "Darn" Savela
Švédsko Ruben "ryb" Ljungdahl
Finsko Mikko "Masiina" Vilkkilä (neaktivní)
Španělsko Mickael "Mick" Fernandez (neaktivní)
Francie Alexandre "TeoK" Shalit (neaktivní)