Přejít k hlavnímu obsahu

4kings se vrací k TF2

19. 5. 2009 | 10:26 4kings se vrací k TF2
Grafika: Team Fortress 2

Team Fortress 2 není u britské organizace 4kings žádnou novinkou. Již v minulosti u nich působil historicky nejúspěšnější TF2 tým, který momentálně hájí barvy Team Dignitas.
Výchozí obrázek
Team Fortress 2 nyní i na United-Games.cz
Grafika: Team Fortress 2

Team Fortress 2 není u britské organizace 4kings žádnou novinkou. Již v minulosti u nich působil historicky nejúspěšnější TF2 tým, který momentálně hájí barvy Team Dignitas.

Když 4kings v minulosti opouštěl jejich TF2 tým, již tehdy se vedení 4kings nechalo slyšet, že na TF2 nezanevřeli a rádi by se k němu v budoucnu vrátili. Nyní se 4kings vrací na scénu s novým týmem, který byl doposud známý jako Weapons of the Rebellion.

O tom, že se nejedná o žádné nováčky, ale o jeden z top TF2 týmů svědčí jejich nedávné výsledky. Ve 4. sezóně ETF2l se umístili na 3. místě, zajistili si také postup na LAN finále UKeSA TF2 turnaje, když v základní části skončili na 4. místě a v dubnovém žebříčku Top10 TF2 týmů na Cadred se umístili na 3. místě.

Prohlášení kapitána týmu, kterým je Bran "nos" Simcox:

"4kings je jedno z nejznámějších a nejvíce respektovaných jmen v esportu. Když nás oslovili, byli jsme nadšení šancí stát se součástí této skvělé organizace. Cítíme, že s podporou 4K můžeme pracovat společně a stoupat na vrchol evropské TF2 scény. Doufáme, že se v budoucnu zúčastníme mnoha LAN akcí a utkáme se s top TF2 týmy.

Těšíme se na mnoho úspěšných akcí pod tagem 4K a doufáme v dlouhý a prosperující vztah s touto organizací. Chtěl bych také poděkovat Xmanovi a ^wotr^ za všechnu jejich podporu, kterou nám v minulosti poskytli."

Sestava 4kings.TF2:

Finsko Arto “Bash” Alanko (Demo)
Irsko Stephen “daf” Stenson (Soldier)
Finsko Jaakko “Jh” Hanhivaara (Scout)
Velká Británie Bran “nos” Simcox (Soldier)
Irsko Murrough “Predz” O’Brien (Scout)
Norsko Sivert “Torden” Bakkeng (Medic)
Lotyšsko Valts “Blind” Runcis (Soldier)