Přejít k hlavnímu obsahu

European Nations Championship 2009 - Předmluva

22. 5. 2009 | 22:59 Counter Strike 1.6
foto: sk-gaming.com

 
European Nations Championship se kvapem blíží. Nestačíte ani říct "Skolpojkarna" a je to tu. Přináším Vám soupis týmů pro 1,6. Navíc přináším to jak si vedli naši hráči v ostatních hrách, připoujtejte se, jedem.
Výchozí obrázek
foto: sk-gaming.com

 

European Nations Championship se kvapem blíží. Nestačíte ani říct "Skolpojkarna" a je to tu. Přináším Vám soupis týmů pro 1,6. Navíc přináším to jak si vedli naši hráči v ostatních hrách, připoujtejte se, jedem.

Jenom poznamenám, že reprezentace FIFA 09 prohrála těsně ve druhém kvalifikačním kole 10:11 s Belgií, když v prvním kole porazili hráče Lotyšska 11:8. Hráči Warcraft III : Frozen Throne byli nasazeni do druhého kvalifikačního kola proti Bělorusům. Těm ovšem naši bojovníci podlehli 0:3. Tým, který by reprezentoval naši zem ve hře CoD4 nebyl pro ENC sestaven. Je to velká škoda, neboť nedávné úspěchy týmu eSuba.AMD by mohli naší zemi přinést další cenný kov do sbírky, kterou máme otevřenou z loňského roku. (To hráči CS:S zvítězili ve finále nad Francií)

Rád bych Vás seznámil s týmy, které se budou ucházet o titul šampióna jedna šestky.

Švédsko Švédsko - Loňští vítězové hrají v ještě silnější sestavě. Harleyho "dsn" Orwalla nahradil druhý největší švédský robot jaký existuje, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. Jasný favorit na vítězství, vsadili na osvědčená jména a jen pět hráčů, kteří dnem i nocí trénují. - cArn, gTrT, f0rest, Tentpole, allen

Dánsko Dánsko - Tato země těží hlavně ze souhry hráčů klanu mTw a nyní již bývalých XLBet.Mirror. Z celkových jedenácti hráčů turnaj ovšem odehraje jen pět. Kdo to bude? Můj tip - zonic, wHimp, trace, mJe, anizz

Norsko Norsko - Tým, který své období s největšími hvězdami má za sebou. Hráči jako XeqtR nebo eLement už nikdy nebudou. Ovšem i nová generace by mohla do osudu turnaje promluvit. Důkazem tomu může být tým Alchemist, který měl v čele švédského hráče floRenz-e.. Ten se čtveřicí norů zasáhl do turnaje ESWC Asia velmi zřetelně, když ukořistili čtvrté místo za týmy jako WeMadeFox nebo mTw. Sestava Norů? Můj tip je vertigo, REAL, jokki, syrtekz a tacky.

Polsko Polsko - Polská komunita spoléhá na tým složený ze tří hráčů týmu WICKED a dvou nejlepších hráčů, která daná země může nabídnout. Je více než jasné, že v sestavě se objeví mašina Filip "Neo" Kubski. Na křídlech mu budou operovat LUq a TaZ. Tuto trojici by měla doplnit dvojice BEn s dOk-em. Ovšem nezlobil bych se, kdyby v základní sestavě nastoupil pasha, kterého mezi sebou nazýváme "medvědí pracka".

Španělsko Španělsko - Španělé budou viset na sehranosti hráčů z dvou nejlepších týmů královské země, x6tence a k1ck esport. V sestavě by neměli chybět hráči jako FlipiN, gummY nebo MusambaN1. Tuto trojici by mohli doplnit hráči sioK a NepTuNo.

Německo Německo - Poslední tým, který účast v základní skupině dostal, bude letos těžit z dvou nejlepších týmů, které dokázali i světové scéně pořádně řádit. Jedním z těchto týmů bude stálice německé scény, tým mousesports, a nyní nově i znovuzrození Team Alternate, kteří po příchodu romana k týmu se zlepšili o úctyhodných 200%. V sestavě tixo, kapio, roman, mooN a approx by měli zamotat hlavu i těm nejlepším.

Finsko Finsko - Země tisíce jezer v poslední době prochází menším úpadkem. Sice zde vznikly staronové týmy jako astralis nebo rootz, ale to nejlepší je právě rozděleno mezi nimi. Navíc, nebojím se říci že nejlepší finský hráč, Tommi "lurrpis" Kovanen odešel za moře vydělat si u amerických Evil Geniuses. Týmovým kapitánem byl zvolen Tino "tihOp" Puumala, o kterém se v poslední době mluvilo ohledně přechodu od týmu astralis k již výše zmíněným rootz. Tuto dvojici by měli doplnit Niko "naSu" Kovanen, Juuso "contE" Sajakoski a Joona "natu" Leppänen. V této sestavě by Finsko mělo šanci získat alespoň bronz.

Francie Francie - Tým okolo již třicetiletého Ozstrik3r-a by si už velmi rád zahrál o nějakou tu medaili. V sestavě s již zmíněným Steevem Flavignim, hráčem Mickaelem "mSx" Cassisim, Bridetem "RiGo" Mathieuem a dvojicí Jeremy "ioRek" Vuillermet a Zanattou "HaRts" Michaelem by se jim plán mohl vyplnit. Ovšem chtělo by to trénovat a zase trénovat, což se kvůlu Ozstirk3r-ovo vypětí v práci nejspíše nepodaří.

Nizozemí Holandsko - Pro mě jedno z největších překvapení. O Holandské základně CS hráčů toho zas až tak moc nevím, a proto mě překvapilo jejich vítězství na týmem Ukrajiny. Ta i v nejsilnější sestavě se musela podvolit vůli nizozemců a prohrála poměrem 0:2 na mapy. Pokud holanďané zahrají ve stejné sestavě stejné představení, máme tu jednoho z černých koní turnaje. Sestava z posledního zápasu, NeLLyfUr, Roy_G, ferrid, seezung, tommeh.

Belgie Belgie - Další tým ze země Beneluxu. Tento tým byl nasazen rovnou do čtvrtého kvalifikačního kola, kde narazil na silné Brity. Ti ve třetím kole porazili Bosnu a Herzegovinu poměrem 2:1. Čekalo se, že níže postavený tým, by měl větší převahu, což dokázal na mapě de_dust2, kde  belgičani dostali čistého "kanára". Ovšem mapy inferno a train již patřili Belgii a z postupu se radovali hráči reprezentující zem čokolády. Sestava proti Britům, kizashi, ciseta, apollo, flex0r, DK

Turecko Turecko - Hráči bílého měsíce s hvězdou spoléhají především na jejich megastar, Fatiha "gob b" Dayika. Tomu již v minulosti byla nabízena reprezentace Německa, on se ovšem rozhodl pro svou citovou záležitost, svou domovinu. Není radno podceňovat Turecké hráče, naši fotbalisté o tom své ví.
Mohli by hrát v této sestavě - gob b, y4sin, KenaN, lyric, cem

Estonsko Estonsko - Jediný tým, který si probil cestu z prvního kvalifikačního kola, bohužel o to smutnější, že i porazil nás. Pro mě jednoznačný černý kůň turnaje, který pokud bude předvádět stejné výsledky jako v online kvalifikaci, by mohl zavařit i silnějším týmům. Předpokládaná sestava, Dodz, lorenzo, janz, wuza, m___

Teď už můžeme držet palce jen svým oblíbeným týmům. Můj tip na první trojku je

1. Švédsko Švédsko
2. Dánsko Dánsko
3. Německo Německo