Přejít k hlavnímu obsahu

Problémy s Venom Gaming + omluva

26. 5. 2009 | 16:58 Counter Strike 1.6
Omlouvám se níže zmíněné hostingové společnosti, zmé strany došlo k pochybení co se týká serveru, který nám měli zasponzorovat, tento server bude během 24 hodin dodán osobě, která skončila na druhém místě. Ale také se chci všem omluvit za zbytečné znepokojení. Ale také doufám, že při příští akci, už budu mít více rozumu a této chyby se vyvaruji.Michal 'Nervak' Marvart
Tento článek se zabývá jedním problémovým člověkem, ale také manažerem herní organizace Venom Gaming.
Výchozí obrázek

Omlouvám se níže zmíněné hostingové společnosti, zmé strany došlo k pochybení co se týká serveru, který nám měli zasponzorovat, tento server bude během 24 hodin dodán osobě, která skončila na druhém místě. Ale také se chci všem omluvit za zbytečné znepokojení. Ale také doufám, že při příští akci, už budu mít více rozumu a této chyby se vyvaruji.
Michal 'Nervak' Marvart

Tento článek se zabývá jedním problémovým člověkem, ale také manažerem herní organizace Venom Gaming.

Řeč je o Michalu Mervartovi alias Nervakem. S touto přezdívkou jste se určitě někdy setkali. Většina "cskařů" zná tohoto člověka jako rebela, kterému nechybí odvahy pouštět se do věcí, na které sám nestačí. Mluvím o LAN akci, která se měla konat v pražské herně Battlezone. Většina těch lepších týmů u nás se na takovou akci chystali už delší dobu, a když konečně přišla, všichni očekávali kvalitní offline turnájek se vším všudy. Jenže opak byl pravdou. Organizace totálně selhala (nikdo neví proč) a LAN akce se nakonec nekonala. Den před zahájením Nervak zavolal vedení herny a turnaj ukončil.


Toto je menší shrnutí, které vypovídá o selhání tohoto člověka. Jenže nepsal bych tento článek, kdyby se k němu nepřilepil další špatný čin. Určitě jste také slyšeli o Venom Gaming AIM 1on1 turnaji. Byly domluvené ceny a to pro první místo herní myš Genius, druhé místo server na jeden měsíc a třetí 20% slevu na adidas oblečení. Na stupnici vítězů skončili:

1. Místo: FreeZ - Myš Genius
2. Místo: RefuseD - Herní server na jeden měsíc
3. Místo: vief - 20% slevu na oblečení Adidas


Hráč RefuseD, který skončil na druhém místě bohužel žádný slíbený server do teď nemá a myslí si, že ho mít ani nebude. Sice se jedná o pouhý server, jenže takový server stojí 200-300 Kč, což není pro normálního člověka, který nemá na účtě milióny malá částka. Ref se snažil z Nerváka server vytlačit, jenže bohužel se mu to nedaří. Tady máte pár důkazů, které mi poslal sám Ref.


Ondrej Seksovic (Ref)
25 Květen v 19:30

Dobry den. Vyhral jsem v Nervakove turnaji server poskytvany vami .... nervak mi ho slibuje jiz 3. tyden .. tak bych se chtel zeptat zda je chyba na vasi ci jeho strane 

P. D. (jednatel hostingové společnosti, sponzor turnaje)

zdravim, nic o tomto nevim, bohuzel.
______________________________________________

Ondrej Seksovic (Ref)

Docela rad bych dostal ten server, majitel herniho hostingu o nicem nevi, tak se laskave zacni cinit nebo se dockas dalsiho zhorseni tve povesti ...

Michal Mervart (Nervak)

Ano, majtel jménem P. D. ví, dnes sním mám schůzku, takže mu dám tvé klienské číslo a ten server budeš mít neboj.

______________________________________________

Samotné vyjádření Ondřeje Seksoviče:

"Dne 12.5, jsem skoncil na druhem miste ve Venom-gaming aim turnaji, za me umisteni mi byl sliben server, ktery dnes 26.5 i pres neustale Nervakovo slibovani nemam"


No udělejte si sami obrázek o muži činu Nervákovi. Zda-li server opravdu dostane, uvidíme časem, ale zatím to tak nevypadá. Takže chci poděkovat Refovi za materiály, které mi nabídl a za samotné jeho vyjádření. Tuto novinku jsem nepsal proto, abych Nervaka nějak pošpinil, ale proto, aby si uvědomil na co má a na co nemá.

Vytvořil : nest0r