Přejít k hlavnímu obsahu

Forever Players končí

1. 7. 2009 | 20:41 Counter Strike 1.6
Česko-Slovenský multigamingový klan, Team Forever Players, končí působení na naší scéně. Jedním z důvodů  je nechuť manažera vést tým dále.
 

Jeden z nejstarších týmů u nás odůvodňuje svůj odchod těmito důvody.

1. Český progaming poslední 2 roky není v dobré kondici, chybí silné portály se silnými sponzory a finačně zajištěnými ligami, kvalitní LANky s mezinárodní účastí, ale hlavně kvalitní hráči, kteří by se mohli rovnat s těmi v zahraničí (vyjímky by šli spočítat na jedné ruce)2. Svůj podíl sehrává i světová finanční krize a s tím spojené sponzorství firem.3. Z mojí strany už bohužel dávno opadlo nadšení pro vedení herního týmu, neboť k tomu je kromě nadšení potřeba i finanční zázemí a parta lidí, která by se tomu věnovala na 100%
Výchozí obrázek

Česko-Slovenský multigamingový klan, Team Forever Players, končí působení na naší scéně. Jedním z důvodů  je nechuť manažera vést tým dále.

 

fps.jpg

Jeden z nejstarších týmů u nás odůvodňuje svůj odchod těmito důvody.

1. Český progaming poslední 2 roky není v dobré kondici, chybí silné portály se silnými sponzory a finačně zajištěnými ligami, kvalitní LANky s mezinárodní účastí, ale hlavně kvalitní hráči, kteří by se mohli rovnat s těmi v zahraničí (vyjímky by šli spočítat na jedné ruce)

2. Svůj podíl sehrává i světová finanční krize a s tím spojené sponzorství firem.

3. Z mojí strany už bohužel dávno opadlo nadšení pro vedení herního týmu, neboť k tomu je kromě nadšení potřeba i finanční zázemí a parta lidí, která by se tomu věnovala na 100%

Vladimír "ZiPER" Švec


Tento tým tak končí mnohaleté působení na česko-slovenské scéně, ve kterém si získal jméno a pozici. Největších úspěchů tento tým získal, když jméno FPS nosili hráči jako Tomáš "valtcher" Glazunov nebo Marek "Efram" Lešák. Ti po přestupu z týmu SkillZone reprezentovali Forever Players na mnoha LAN a ONLINE akcích.

Neměl bych ani opomenout jejich poslední, velmi kvalitní slovenskou sekci. Hráči okolo kapitána Lukáše "letko" Šimona reprezentovali FPS výborně. Jedním z posledních úspěchů bylo vítězství ve dvanáctém ročníku HUML ligy a třetí místo ze STORM the FRONT #2, kam se sjela špička slovenské scény.

Mně zbývá už jen dodat, že všem hráčům přeju hodně štěstí v hledání nového zázemí a manažerovi hodně úspěchu v RL.