Přejít k hlavnímu obsahu

crew.sk posilují

19. 7. 2009 | 12:11 crew.sk posilují
Grafika: Team Fortress 2


Známý herní team crew.sk posiluje. Po přijetí LOSKUTÁKA z již rozpadlého ritero, si crew.sk vzalo pod svá křídla zkušeného eaSyho.
Výchozí obrázek
 title=
Grafika: Team Fortress 2

Známý herní team crew.sk posiluje. Po přijetí LOSKUTÁKA z již rozpadlého ritero, si crew.sk vzalo pod svá křídla zkušeného eaSyho.

eaSy, tento velmi zkušený hráč kdysi působící i v cavaliers RED, si po čtvrtroční pauze snažil najít clan, jeho hledání němělo dlouhého působení a během chvíle se ho ujmuli v crew.sk. Crew.sk si tak zakládá na lepší zítřky a snad se jim podaří v budoucnu ukořistit nějaké lepší výsledky v ligových zápasech. Z čistě slovenského squadu zároveň začínají krystalizovat i česká jména. eaSy ovšem nebude hrát svou classu - scouta, tento hráč se bude nyní snažit prosadit jako demoman, jen postupem času zjistíme, jak se s touto nelehkou classou popere. Good Luck easy a Good Luck i tobě crew.sk!

Vyjádření samotného Richard"eaSy"Hejret k tomuto přestupu

Takže po zhruba tříměsíční pauze, zapříčiněné mým počítačem, jsem dlouho neotálel a začal si hledat nové působiště. Po pár dnech jsem dostal tři nabídky a následující dny jsem odehrál nějaké ty zápasy se všemi týmy. Nakonec jsem se rozhodl pro crew.sk, ačkoliv to pro mnohé může být překvapení, jelikož budu zastávat pozici Demomana. Důvody jsou jednoduché, za prvé ostatní nabídky byly sice na pozici Scouta, ale nebyly tolik lukrativní (jiné slovo mě nenapadlo), za druhé jsem se tím vyhnul i mým fps problémům se Scoutem a za třetí složil Sirek prakticky úplně novou sestavou, dle mého názoru s dost velkým potencionálem, což je pro mě skoro to nejdůležitější.

Line-up crew.sk

ČeskoLOSKUTAK (medic)
ČeskoeaSy (demoman)
Slovenskosírek (soldier/sniper)
Slovenskovlm (soldier)
Českooggysek (scout)
ČeskoNoX (scout)

Backup
ČeskoFuFu (medic)
SlovenskoArafel (soldier/demoman)
SlovenskomiRRo (scout)
SlovenskoKr4k3n (demoman)
SlovenskopAndy (scout/soldier)