Přejít k hlavnímu obsahu

Counter Strike manažer už i u nás

1. 9. 2009 | 20:29 Counter Strike 1.6
Na Slovensku se dějí věci. Po skončení kvalifikace na Extreme Masters 4 dostala slovenská část práva na provozování v Evropě známého Counter Strike Manažeru. Jistě si všichni říkáte, že jste skvělý hráči nejen po AIMové stránce, ale i po taktické. Nedělá Vám tudíž problém sehnat si tým, který vedete k nejlepším výsledkům. Zkuste si tedy zahrát CSM, který Vás připraví i na situace zcela nepředvídatelné.
Výchozí obrázek

Na Slovensku se dějí věci. Po skončení kvalifikace na Extreme Masters 4 dostala slovenská část práva na provozování v Evropě známého Counter Strike Manažeru.

Jistě si všichni říkáte, že jste skvělý hráči nejen po AIMové stránce, ale i po taktické. Nedělá Vám tudíž problém sehnat si tým, který vedete k nejlepším výsledkům. Zkuste si tedy zahrát CSM, který Vás připraví i na situace zcela nepředvídatelné.

CSM je webová simulace Counter Striku. Vy vidíte mapu ze shora a udáváte svým hráčům pozice, ze kterých mají pokrýt svůj plant. Navíc se o svůj tým staráte, kupujete jim nové podložky, myše, sluchátka apod. věci, které mají vliv na hráčův potenciál.

96090896.jpg

Co se nového událo od doby, kdy tento manažer spatřil světlo světa a nebyl poskytován naší komunitě? V Evropě se tento manažer vcelku uchytil a má své fanoušky nejen z řad Counter Strike hráčů. Slovensko dostalo povolení vytvořit a hrát tuto ligu. Nejdříve ovšem musí hru přeložit do slovenštiny, přebrat herní systém a vybrat adminy. V dohledné době chtějí vytvořit svůj vlastní ladder.

hraci.jpg

Už nyní se můžete registrovat do ligy. Tvořte, hrajte a buďte trpělivý. Na www.cs-manager.com/ si můžete prohlédnout o čem tento manažer je.