Přejít k hlavnímu obsahu

Finále Inferno Online League 4 - Begrip překvapují!

30. 8. 2009 | 10:16 Counter Strike 1.6
Závěrečné finále Inferno Online League se uskuteční již tuto neděli. Mezi čtyřku nejlepších se dostali tři týmy ze švédska a jeden finský celek. Jsou jimi SK Gaming, H2k, Begrip a CrackClan. *Mix-tým Begrip, který na tuto akci dorazil se sestavou Delpan, pita, hibb, Jumpy a moddii urvala zlato a okolo tří tisíc eur. Tým na své cestě porazil jasně trápící se SK Gaming a ve vzrušujícím a nervy drásajícím finále si poradili s týmem H2k.*
Výchozí obrázek

Závěrečné finále Inferno Online League se uskuteční již tuto neděli. Mezi čtyřku nejlepších se dostali tři týmy ze švédska a jeden finský celek. Jsou jimi SK Gaming, H2k, Begrip a CrackClan.

*Mix-tým Begrip, který na tuto akci dorazil se sestavou Delpan, pita, hibb, Jumpy a moddii urvala zlato a okolo tří tisíc eur. Tým na své cestě porazil jasně trápící se SK Gaming a ve vzrušujícím a nervy drásajícím finále si poradili s týmem H2k.*

Celá akce se uskuteční netradičně na náměstí "Sergels Torg" v centru hlavního města, Stockholmu. Aby jste si nemysleli, že hráči si postaví své počítače na provizorní stoly a budou hrát, tak Vám prozradím, že hlavní sponzor této akce, firma Phillips propujčí pro tuto akci dva kamióny.

V prvním kamionu bude deset počítačů, přímo pro hráče. Navíc každý hráč bude mít pod sebou monitor, aby se účastníci této akce mohli dívat na své oblíbence.

V druhém kamionu pak bude televize o velikosti deseti čtverečních metrů, která bude zápas přenášet zápas živě.

iolfinal4konceptbild.jpg

Na akci bude i třetí vůz, který bude spíš reklamním poutačem již výše zmíněné firmy. U tohoto vozu se bude soutěžit o věcné ceny od firem jako Intel, ESET, SteelSeries, ale největším tahákem je LCD televizor s poměrem 21:9, která stojí 50.000 švédských korun, což je něco okolo 100.000 Kč.

Turnaj budou živě na místě komentovat takové legendy jako SpawN, fisker, ahl, quick, Scar nebo bds.

A k samotným zápasům. Abych Vám připomenul, tak SK Gaming vyhráli první turnaj pořádaný hernou IOL. H2k(Lemondogs) druhý, Crack Clan třetí a Begrip využili malého počtu rivalů na čtvrtém turnaji.

Mezi sebou si to nejprve rozdají SK proti Begrip a H2k proti Crack Clan-u.

17:00 30.8. {#Švédsko} SK Gaming [0:2] Begrip Gaming {#Švédsko}

18:30 30.8. {#Finsko} Crack Clan [0:2] H2k {#Švédsko}

Zvítězí konečně SK Gaming na větší akci? Podaří se jim vrátit porážku celku H2k, pokud oba týmy postoupí do finále? NEbo uvidíme ve finále finské "rychlé pušky" s Begrip? Na tyto otázky nám přinese odpověď nedělní odpoledne.