Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba.Sapphire vítá Šťastného StaNa

2. 9. 2009 | 14:58 Counter Strike 1.6
logo: esuba Český tým Esuba, který se nedávno představil v maďarském Becupu, hýbe se sestavou. K týmu se připojují Tomáš "oskar" Šťastný a Stanislav "StaN" Levan.
Výchozí obrázek
esuba_logo(1).gif
logo: esuba

Český tým Esuba, který se nedávno představil v maďarském Becupu, hýbe se sestavou. K týmu se připojují Tomáš "oskar" Šťastný a Stanislav "StaN" Levan.

Esuba Counter-Strike 1.6 sekce, která nedávno z maďarského Becupu přivezla bronzové medaile, ohlašuje překvapivé změny v sestavě. Kádr opustili rovnou dva hráči a ne jejich místa přišli hodně nečekané posily, z nichž jedna byla ještě donedávna velkým rivalem a příčinou rozbrojů s našimi aktuálními hráči. Podoba sestavy vypadá velmi hrozivě jak pro české, tak i zahraniční týmy. O nových členech eSuby.SAPPHIRE si povíme v následujících řádcích, v úvodu jenom prozradíme, že jeden z nich byl ještě donedávna součástí klubu nEophyte.

Dalo by se říci, že vzniklá situace by se dala považovat za překvapení nebo boom roku. Málokdo by totiž asi čekal, že by se k eSubě mohl připojit její největší rival jak ve samotné hře tak mimo ni. Každopádně, nepředbíhejme událostem. Po půl roce hraní, nasbírání řady úspěchů, ocenění a umístění, opouští náš team skvělí hráči a kamarádí Kamil "krueger" Korch a Ondra "bamik" Bisták. Důvod jejich odchodu je způsoben chtíčem postavit sekci, která by byla schopna bezpečně kralovat v Česku, ale hlavně, aby měla šanci konkurovat Evropě a zahrát dobré výsledky, které naše Counter-Strike 1.6 scéna natolik postrádala.

K tomuto úkolu nám má dopomoci dvojka robotů, kterou by v eSubě čekal málokdo, asi tak jako výhru ve Sportce. Prvním nováčkem, který bude oblíkat naše barvy, se stal slovenský jednadvacetiletý Stanislav "StaN" Levan, jenž dříve reprezentoval klub Suicide s nímž byl taktéž na Maďarsku, kde dokonce porazil náš tým, ale nakonec skončil na sdílené páté pozici. Druhým hráčem a novým kolegou se stal o tři roky mladší Tomáš "oskar!" Štastný z celku nEophyte, v němž hrál s přestávkami opravdu dlouhou dobu. Štastný je navíc často označován za nejtalentovanějšího a nejlepšího hráče v České republice, což také stále potvrzuje svými stabilními výkony.

 

Vyjádření Stanislava Levana:


"K prestupu do eSuby ma viedlo hned niekolko veci, Urcite predstava o tejto zostave ze by mala nato potrapit europu. Potom mi urcite vyhovuje styl aky eSuba hra takze snad aj rychlo zapadnem a urcite aj to ze chalani uz maju vela nahrane a clovek sa nemusi o nic starat len o svoju hru. Jednoducho ked sme o tom s jackalom kecali tak mi to hned prislo ako super napad a nedalo sa povedat nie, ved predsa jackal je jackal :D"

 

Vyjádření Tomáše Šťaštného:


"Přestoupil jsem, protože to v neophyte bez zera nemá cenu, zero se sice vrátí, ale už to nebude ono a nechci říkat proč. Navíc nepatřim do týmu jako človek, každej je jinej a mě tohle nevyhovuje, navíc tahle několikamesíční krize, která začala už na gamegune a je do teď. Jen doufám, že si kluci najdou patýho hráče a budou hrát dál. thx for support. Esubu sleduju delší dobu, vždycky se mi proti nim hrálo špatně, mají dobrou týmovou hru, proto věřím, že to v esubě bude padat jak v ČR bezkonkurenčně, tak i v Evropě."

 

Nová sestava eSuba.SAPPHIRE:

 

{#Česká Republika} Michael "jckl" Holý
{#Česká Republika} Jindřich "jRRRi" Hochman
{#Česká Republika} Tomáš "genius" Pavlič
{#Česká Republika} Tomáš "oskar!" Šťastný
{#Slovenská Republika} Stanislav "StaN" Levan

Trojici kluků - Michael "jckl" Holý, Jindřich "jRRRi" Hochman a Tomáš "genius" Pavlič - která pospolu hraje kolem dvou let, tak doplňují další dva excelentní hráči. Dohromady si kluci slibují lepší výkony a konečné prolomení neúspěšnosti proti zahraničním velikánům. Premiéru bude mít nově složená eSuba.SAPPHIRE již tuto sobotu na Grunex lan a možná ještě předtím stihne odehrát finále winners bracketu v kvalifikaci do ESL Extreme Masters, následovat bude kvalifikace na World Cyber Games do Číny.

Úspěchy býválého týmu:

1.místo Battlezone challenge, Praha
1.místo iNFiNiTY COLISEUM LAN, Maďarsko
1.místo ClanBase Open Spring Cup 2009
1.místo BestAimers Cup #1
3.místo Becup 2009, Maďarsko

 

Autor: Pospi - prevzaté z stránok eSuba.eu