Přejít k hlavnímu obsahu

Crack Clan směřují do Power Gaming

20. 9. 2009 | 22:30 Counter Strike 1.6
Organizace Crack Clan končí a přechází pod nový projekt s názvem Power Gaming.Managment britské organizace Crack Clan končí a vytváří zcela nový projekt, Power Gaming. Do tohoto nového projektu s sebou berou finskou sestavu, která pod jménem Crack Clan předváděla skvělé výsledky - například vítězství ve finské kvalifikaci do EM4 nebo na WCG.Na druhou stranu musíme říct, že tento klan nevydrží dlouho v jedné sestavě. Celkově se na tento klan celou dobu lepila smůla, takže jí snad s novým zázemím a pod novým jménem sestřesou.
Výchozí obrázek

Organizace Crack Clan končí a přechází pod nový projekt s názvem Power Gaming.

Managment britské organizace Crack Clan končí a vytváří zcela nový projekt, Power Gaming. Do tohoto nového projektu s sebou berou finskou sestavu, která pod jménem Crack Clan předváděla skvělé výsledky - například vítězství ve finské kvalifikaci do EM4 nebo na WCG.

Na druhou stranu musíme říct, že tento klan nevydrží dlouho v jedné sestavě. Celkově se na tento klan celou dobu lepila smůla, takže jí snad s novým zázemím a pod novým jménem sestřesou.

Přišel čas, aby jsme začali znova. Užili jsme si skvělé časy pod jménem CC, ale cítili jsme, že je čas se posunout dál. Power Gaming bude vyžadovat větší level investic do týmu a proto jsme s sebou vzali hochy z 1.6. I přes nějaké změny, které byly zapotřebí, doufáme, že se teď konečně dostaneme na nejvyšší bod. Managment Power gaming

Sestava Power Gaming

{#Finsko} Joona "natu" Leppanen
{#Finsko} Niko "naSu" Kovanen
{#Finsko} Tino "tihOp" Puumala
{#Finsko} Samu "plastE" Aalto
{#Finsko} Max "ruuit" Aspe