Přejít k hlavnímu obsahu

SMACK obměňují kádr

20. 1. 2010 | 17:58 Counter Strike: Source
Zhruba měsíc zpět jste se mohli na našem webu dočíst o problémech dánského týmu SMACK Gaming, který ztratil pátého hráče a musel tak odstoupit z celé sezóny Dánské ligy DEL.Přestože sami hráči uvedli, že oznámení náhrady na sebe nenechá dlouho čekat, dlouhou dobu se z tábora SMACK neozývaly žádné zprávy. Až dnes se objevily informace o dalším dění v týmu.
Výchozí obrázek

Zhruba měsíc zpět jste se mohli na našem webu dočíst o problémech dánského týmu SMACK Gaming, který ztratil pátého hráče a musel tak odstoupit z celé sezóny Dánské ligy DEL.

Přestože sami hráči uvedli, že oznámení náhrady na sebe nenechá dlouho čekat, dlouhou dobu se z tábora SMACK neozývaly žádné zprávy. Až dnes se objevily informace o dalším dění v týmu.

Z prohlášní jednoho z hráčů pro jejich mateřský portál Sourcetv.org vyšlo najevo, že tým opustili i další dva hráči a to Kevin 'kev1n' Hansen a Peter 'pRima' Rahn. Vyhledat odpovídající náhradu nebylo snadné vzhledem k probíhající lize, kde jsou samozřejmě všechny přestupy přísně zakázány.

Nakonec SMACK dosáhli svého cíle a podařilo se jim přetáhnout hned dvě opory konkurenčních Viborg Vipers (toho času na druhém místě zmíněné DEL). Jako pátý hráč se potom v sestavě objeví Mathias 'equatioN' Bergkvist, kterého si SMACK vyhlédli na CS 1.6 scéně.

Tým se představí v polovině února nedaleko Kodaně na DSRack LAN a měsíc poté se představí i na jejich domácím turnaji. Na SMACK LAN v belgických Antverpách.

Sestava SMACK Gaming

{#Dánsko} Marc 'lokke' Halgreen
{#Dánsko} Danni 'rytme' Hansen
{#Dánsko} Niklas 'trumaN' Levinsky
{#Dánsko} Mathias 'equatioN' Bergkvist
{#Dánsko} Magnus 'JOKERN' Barthe

Zdroj: Sourcetv.org
Štítky: přestup