Přejít k hlavnímu obsahu

CS:Source turnaje na PLAYzone.cz

24. 1. 2010 | 14:41 Counter Strike: Source
První měsíce nového roku nabízí Counter-Strike: Source hráčům mnoho příležitostí jak si zahrát nejenom v jednodenních nightcupech, ale i v dlouhodobých turnajích o moc pěkné ceny.30.1. 2010 - Mezihernový CSS TurnajPrvním turnajem bude lednový Mezihernový turnaj, který nabídne zábavu maximálně 24 týmům v různých městech České republiky. V současnosti již je přihlášeno týmů 12, proto s registrací neotálejte ani vteřinu. Dotace CSS Mezihernového turnaje činí téměř 10000 korun.
Výchozí obrázek

První měsíce nového roku nabízí Counter-Strike: Source hráčům mnoho příležitostí jak si zahrát nejenom v jednodenních nightcupech, ale i v dlouhodobých turnajích o moc pěkné ceny.

30.1. 2010 - Mezihernový CSS Turnaj

Prvním turnajem bude lednový Mezihernový turnaj, který nabídne zábavu maximálně 24 týmům v různých městech České republiky. V současnosti již je přihlášeno týmů 12, proto s registrací neotálejte ani vteřinu. Dotace CSS Mezihernového turnaje činí téměř 10000 korun.

1.2. 2010 - HcRival.cz Winter Cup

Portál HcRival.cz si pro své fanoušky i všechny hráče připravil zhruba měsíc trvající turnaj, kde můžete vyhrát perfektní ceny. Nejde o klasický hardware, ale vyhrát můžete například "skin" na svůj laptop.

2.2. 2010 - Confis Game Idol

Ve stejný týden startuje i soutěž Confis Game Idol, jejiž vítěz získá kontrakt v multiherní organizaci Confis. Kontrakt zajistí cestovné i na zahraniční offline turnaje.

V průběhu února navíc zveřejníme informace o chystané Counter-Strike: Source lize. Co byste na nabídce turnajů změnili, případně vylepšili? Dejte nám vědět v komentářích.