Přejít k hlavnímu obsahu

NC XIII: Nestačíme na Estonsko

2. 2. 2010 | 20:50 Counter Strike 1.6
Na dnešek si nic nepřipravujte, nezamlouvejte a jiné věci. Dnes večer totiž naše reprezentace vstoupí do skupinové fáze Nations Cup XIII.Pokud z Vás ještě nespadla euforie z tureckého vítězství, tak už dnes se naši reprezentanti utkají s dalším soupeřem, pobaltskými Estonci. S těmi se v loňském roce setkala reprezentace v kvalifikaci o European Nations Championship a na třech mapách jsme prohráli 1-2. Snad se dnes na de_inferno bude dařit.
Výchozí obrázek

Na dnešek si nic nepřipravujte, nezamlouvejte a jiné věci. Dnes večer totiž naše reprezentace vstoupí do skupinové fáze Nations Cup XIII.

Pokud z Vás ještě nespadla euforie z tureckého vítězství, tak už dnes se naši reprezentanti utkají s dalším soupeřem, pobaltskými Estonci. S těmi se v loňském roce setkala reprezentace v kvalifikaci o European Nations Championship a na třech mapách jsme prohráli 1-2. Snad se dnes na de_inferno bude dařit.

{#Česká Republika} Česká Republika vs Estonsko {#Estonsko}
20:00
[11:16]
de_inferno
Pravděpodobná sestava ČR: zigurat, Monty, small, arsas, oskar
Pravděpodobná sestava Estonsko: foux, viski, wuzzo, MR.T, vii
Sázky

Naši prohrávají první zápas ve skupině turnaje Clanbase Nations Cup XIII s reprezentací Estonska 11-16. Češi zahráli opět skvěle, ovšem Estonci zahráli pár důležitých kol, které rozhodli o osudu zápasu. Snad se v příštím zápase bude dařit více!

Zdroj: ClanBase
Štítky: Clanbase