Přejít k hlavnímu obsahu

Únorový Arbalet Cup oznámen

3. 2. 2010 | 02:35 Counter Strike 1.6
Teprve skončil Arbalet Cup Asia, organizátoři už ohlásili další turnaj, který se bude konat už za dva týdny. Přesněji na den Svatého Valentýna, v ruské metropoli Moskvě.Nadcházející turnaj organizátoři přesouvají z asijského Kazachstánu do evropské části Ruska, do hlavního města Moskvy. Do RUSH 3D LAN Center se sjede na dvanáct týmů z celé posovětské oblasti, kteří si zahrají o ceny v celkové výši deset tisíc dolarů.
Výchozí obrázek

Teprve skončil Arbalet Cup Asia, organizátoři už ohlásili další turnaj, který se bude konat už za dva týdny. Přesněji na den Svatého Valentýna, v ruské metropoli Moskvě.

Nadcházející turnaj organizátoři přesouvají z asijského Kazachstánu do evropské části Ruska, do hlavního města Moskvy. Do RUSH 3D LAN Center se sjede na dvanáct týmů z celé posovětské oblasti, kteří si zahrají o ceny v celkové výši deset tisíc dolarů.

Týmy a kvalifikace

{#Ukrajina} NA´VI
{#Ruská federace} forZe
{#Ukrajina} DTS.Chatrix
{#Ruská federace} Begrip
{#Ukrajina} Kvalifikační spot
{#Ukrajina} Kvalifikační spot
{#Ruská federace} Kvalifikační spot
{#Ruská federace} Kvalifikační spot
{#Ruská federace} Kvalifikační spot - semi-pro tým*
{#Kazachstán} Kvalifikační spot
{#Bělorusko} Kvalifikační spot
{#World} Kvalifikační spot - Uzbekistán

Ceny

1. místo 5.000$
2. místo 3.000$
2. místo 2.000$

*Tato kvalifikace je určena pro týmy, kteří nemají podepsané profesionální smlouvy. Organizátoři navíc vytvořili svůj BAN list, dle kterého se určití hráči nesmí zúčastnit.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Arbalet Cup